Перші страви, які можна приготувати дуже швидко, – справжня знахідка для будь-якої господині. Такі супи мене дуже виручають, коли потрібно терміново нагодувати сім’ю гарячим обідом. Суп з консерви сардини, приготований в мультиварці, можна назвати ідеальним прикладом серед таких рецептів.
Якщо у вас зовсім немає часу готувати суп, а перша страва обов’язково входить в ваш щоденний раціон, тоді вам обов’язково стане в нагоді приголомшливий рецепт супу з консервованої сардини в мультиварці. Звичайно ж, це не марсельський буйабез. Але на його приготування потрібно витратити не більше 5 хвилин. Все інше зробить за вас чудо мультіварочка.
Рибний суп з сардин в мультиварці відрізняється дивовижною і насиченим смаком. Він настільки популярний в наші дні, що, напевно, немає жодної людини, яка б його не спробував. Незважаючи на простоту приготування, це цілком повноцінне ситне перша страва.
Складові:
- консервовані сардини в маслі – 1 банка
- цибулина – 0,5 шт.
- морква – 1 шт.
- картопля – 1-2 шт.
- вода – 1,5-3 л.
Як приготувати:
У чашу мультиварки викладаємо нарізні шматочки моркви. Можна натерти на тертці, якщо так більше подобається
Цибулину очищаємо, нарізаємо півкільцями і відправляємо до моркви.
Очищену картоплю, подрібнений кубиками, кладемо теж в чашу.
Наливаємо в мультиварку 1,5-3 літра води, в залежності від того, наскільки густий ви віддаєте перевагу суп.
Банку з консервами відкриваємо і відразу ж відправляємо її вміст до решти інгредієнтів. Солимо за вашими смаковими уподобаннями, але не забуваємо, що консерви теж солоні.
Вибираємо програму «Суп» або «Варка» (в залежності від моделі мультиварки). Час приготування досить буде виставити 20-30 хвилин.
- Через півгодини суп з консервованими сардинами буде повністю готовий. Смачного!
На замітку:
- Смак цього супу тільки виграє, якщо в кінці додати будь-яку подрібнену зелень. Також не завадить і жменю будь-яких заморожених овочів – зелений горошок, стручкова квасоля, болгарський перець, зерна кукурудзи. Кидати їх потрібно разом з іншими інгредієнтами.