В першу чергу потрібно відварити овочі. Картопля, морква і буряк ретельно вимити. Картопля скласти в каструлю, зверху покласти моркву. Залити холодною водою, додати 1 ст.л. солі, поставити на вогонь і довести до кипіння. Відварити овочі до готовності.
Зазвичай морква завжди вариться швидше, тому ми і поклали її зверху. Коли морква буде готова, її слід вийняти, а картопля доварити.
Буряк краще варити окремо, так як вона дає багато барвника і зіпсує колір інших овочів. Її також залити водою, поставити на вогонь і відварити до готовності. У приготуванні буряка для вінегрету є свої хитрощі:
- Вибирайте саме солодку салатну.
- Воду краще не солити – тоді буряк вийде смачніше.
- У міру википання води додавайте в каструлю тільки холодну – так буряк звариться швидше, перевірено.
Ріпчасту цибулю нашаткувати тонкими півкільцями. Для більшого смаку цибулю замаринувати в оцті, по ссликой ще є рецепт маріноваянія в лимонному соці.
збираємо вінегрет
Класичний рецепт продполагает змішаний варіант, але є варіанти, коли салат викладають шарами на загальне блюдо, а вже потім перемешіват. Картоплю і моркву нарізати дрібними кубікмі (морква я зазвичай намагаюся нарізати подрібніше). З’єднати мовощние кубики і замаринований цибулю.
Пиріг з рибної консерви Тепер черга буряка. Відомо, що вона здатна забруднити все овочі в салаті. Тому її потрібно правильно підготувати. Наріжте кубиками, додайте рослинне масло і ретельно перемішайте. Залиште так на 10-15 хвилин, щоб вона просочилася маслом, і тільки потім додайте в миску з іншими овочами.
Квашену капусту віджати і дрібно порізати.
Медовий торт рецепт домашній з фото З горошку злити рідину і додати в вінегрет.
Зелену цибулю і петрушку дрібно порубати.
М’ясний рулет Перемішати класичний вінегрет і готово, можна подавати відразу.
Перед подачею викласти вінегрет на тарілку за допомогою сервіровки кільця або в салтніцу, прикрасити свіжою зеленню.
Класичний вінегрет за цим рецептом ще заправляють звичайним домашнім майонезом або спеціальним гірчичним соусом, для якого змішують за смаком рослинне масло, гірчицю і оцет. Торт «Рижик» рецепт з фото