Такий фруктовий «мікс» може стати повноцінним сніданком або легким перекусом. Завдяки вівсянці, він виходить ситним і корисним для нашого тіла. Подрібнивши всі компоненти в блендері, виливши отриману масу в щільно закривається ємність, ви можете взяти яблучно-полуничний смузі з собою на тренування або офіс. Під час перерви ви зможете вгамувати свою спрагу і голод, а також наситити організм корисними речовинами.
Все, що вам необхідно зробити – підготувати інгредієнти. Для приготування смузі рекомендується вибирати соковиті і солодкі сорти яблук. В цьому випадку не буде необхідності додавати в масу цукор. При бажанні, ви можете замінити вівсянку будь насінням або горішками. Зверніть увагу на ягоди полуниці: вони повинні бути стиглими, але щільними, без зовнішніх дефектів і пошкоджень.
Інгредієнти для приготування яблучно-полуничного смузі:
- яблука – 2 шт.
- полуниця – 8-10 шт.
- вівсянка – 2 ст. л.
- вода – 100 мл
Рецепт приготування полунично-яблучного смузі:
Готуємо яблука: витягаємо з них насіння, шаткуємо невеликими сегментами, викладаємо в чашу блендера або кухонного комбайна.
Вводимо в чашу стиглі ягоди полуниці.
Додаємо в заготовку вівсянку. Для приготування смузі рекомендується використовувати пластівці швидкого приготування.
Вводимо рекомендована кількість води. Подрібнюємо масу до стану пюре.
Розливаємо напій по склянках, подаємо негайно.
Смачний і корисний смузі з яблук і полуниці готовий!
Смачного!