Салати – це окрема і дуже велика глава в кулінарному мистецтві. Різновидів просто величезна кількість: м’ясні, овочеві, рибні, пісні, дієтичні або здатні замінити повноцінний обід – кожен може вибрати щось собі до смаку, головне мати під рукою хороший і смачний рецепт, який не підведе і не розчарує. Пропоную вам спробувати приготувати салат з квасолею, м’ясом і зеленню, який завдяки своїм складом є корисним і сприяє швидкому вгамування голоду, що погодьтеся, є не менш важливим фактором на користь того, щоб випробувати новинку.
Час приготування: 15 хвилин без урахування варіння м’яса і квасолі.
Інгредієнти на 2 порції
- квасоля – 0.5 склянки
- свинина відварна – 200 г
- огірки великі – 2 шт.
- цибуля зелена
- рослинна олія
- сіль
- чорний перець
- червоний мелений перець.
приготування
- Готувати цей салат можна, розбивши процес на дві частини. Так як в рецепті використовується відварна свинина і квасоля, то підготувати їх можна заздалегідь. Квасоля на ніч залити водою, а вранці проварити до готовності. Свинину попередньо замаринувати в спеціях, а вранці запекти в духовці. Рецепт буженини цілком підійде. Можна обійтися і без маринування, просто зварити м’ясо, додавши спеції в воду.
- Продовжуйте приготування салату з лука. Очистіть його і добре вимийте. Дайте воді стекти, а потім подрібніть. Лук намагайтеся вибирати наймолодший, так як він є самим соковитим і ніжним, і його можна використовувати повністю.
- Огірки також вимийте і поріжте невеликими шматочками. Не забудьте перевірити на наявність гіркоти, яка може неабияк зіпсувати ваш салат і настрій.
- Для приготування салату виберіть велику, містку миску, в якій буде зручно все перемішувати. Покладіть в неї цибулю і огірки.
- Покладіть квасоля. Для цього салату підійде будь-який сорт. В даному рецепті була використана червона квасоля, але з білою виходить не менш смачно.
- Свиняче м’ясо поріжте соломкою і помістіть поруч з іншими інгредієнтами. Свинину намагайтеся вибирати без жиру і сухожиль.
- Коли ви зібрали всі необхідні інгредієнти, додайте рослинне масло, а також сіль і два види перцю за смаком. Ваш салат практично готовий.
- Перемішайте і насолоджуйтеся чудовим смаком і хорошим результатом вашої роботи на кухні.