500 рецептів
Закуски

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

by admin 20 Квітня, 2019 No Comments

Канапе для фуршету з беконом на шпажках з кожним днем ​​стають все більш популярними. Це й не дивно. Приготувати їх зовсім нескладно і завдяки цьому можна смачно і швидко нагодувати гостей. Канапе чудово виглядають на святковому столі, на офісному фуршеті, під час пікніка на природі. Канапе – крихітні, товщиною приблизно пів сантиметра, бутерброди з грінок.

Канапе є святковим частуванням, найчастіше фуршетних. Найсмачніші канапе роблять з куркою, крабами, креветками, оселедцем. Перевагою канапе є те, що приготувати їх можна заздалегідь, оскільки вони можуть прекрасно зберігатися, як і звичайні бутерброди, в холодильнику. А вже поєднань інгредієнтів і варіантів різноманітних начинок для канапе на шпажках просто не злічити. Читайте ще: Канапе зі шпротами: покроковий рецепт з фото.

Канапе з беконом і вершковим сиром

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Канапе покликані служити аперитивом, тобто розігрівати апетит перед основною трапезою. Ці маленькі бутербродики з вершковим сиром, беконом і перепелиним яйцем красиво виглядають на святковому столі і послужать відмінною закускою.

Складові:

    • Бекон варено-копчений – 70 г (3 скибочки)
    • Яйця перепелині – 5 шт.
    • Сир м’який вершковий (альметте і т.п.) – 70 г
    • Хліб білий – 100 г
    • Часник – 1 зубок
    • Кріп свіжий – за смаком
    • Олія соняшникова для смаження

Спосіб приготування:

    1. Підготуйте всі інгредієнти для канапе з беконом і сиром. Можна взяти м’яку фету або будь-який вершковий сир, з додаванням зелені буде дуже добре. Перепелині яйця відваріть.
    2. Наріжте білий хліб тонкими пластинами будь-якої форми. Я вибрала форму квадрата, можна використовувати для нарізки формочки для печива. Скоринки краще зрізати.
    3. У розігрітій олії обсмажте 1 хвилину подрібнений часник, потім в цьому ж маслі обсмажте хліб з двох сторін, приготувавши апетитні грінки.
    4. Вершковий сир помістіть в невелику глибоку ємність, туди ж додайте промитий, висушений і подрібнений кріп.
    5. Можна брати будь-яку свіжу зелень, але саме кріп найкраще, на мій погляд, поєднується з таким сиром. Змішайте сир і кріп ложкою
    6. Приготуйте всі компоненти для канапе з беконом – наріжте скибочки бекону, очистіть варені яйця від шкаралупи, підготуйте хліб.
    7. Яйця наріжте на половинки і підготуйте шпажки (замість них можна використовувати зубочистки).
    8. Намажте вершковий сир на кожен шматочок хліба товстим шаром по всій поверхні. Шматочок бекону скрутіть і покладіть на канапе. Зверху закріпіть шпажкою з половинкою яйця.
    9. Канапе з беконом, яйцем і вершковим сиром викладіть на красиву тарілку.
    10. Подавайте канапе як закуску до святкового столу.

Канапе з беконом і кубиками сиру

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Бекон не дуже жирний – 150 грамів
    • Сир твердих сортів – 150 грамів
    • Оливки фаршировані гострі – 5 штук
    • Хліб Бородинський – 5 скибочок
    • Часник – 1 зубчик
    • Листя салату – пара штук
    • Сметана – 1 ст.л. (за бажанням)
    • Сіль і перець – за смаком
    • Шпажки або зубочистки

Рецепт приготування:

    1. Бекон нарізати тонкими смужками і обсмажити на сковороді, щоб витопився зайвий жир. Трохи присолити і поперчити. Викласти на окрему тарілку. Бородинський хліб нарізати кубиками і злегка обсмажити на те жиру, який залишився від бекону.
    2. Жиру не повинно бути багато, тому надлишки злити і відкласти поки в сторону. Він нам ще стане в нагоді. Обсмажений хліб натерти зубчиком часнику. Сир нарізати кубиками. До речі, твердий сир можна замінити бринзою. Виходить теж дуже смачно. На скибочки хліба покласти обсмажений бекон, потім кубик сиру, лист салату і зверху фаршировану оливку.
    3. Нанизати все на шпажку. Надлишки жиру від бекону, які ми відкладали, вилити на сковороду, розігріти і додати в нього ложку сметани. Посолити і поперчити. Можна додати спеції за смаком. У соус вмочати канапе. Тепер тільки залишилося налити холодного пива і можна приступати!

Канапе з сиром, помідором і беконом

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Білий хліб 5 шматків
    • Вершкове масло 50 г
    • Сир 100 г
    • Помідори 3 штуки
    • Бекон 10 шматків

Спосіб приготування:

    1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Кожен скибочку хліба поріжте на часточки близько 4х4 см і підсушіть на деку. Сир наріжте тонкими трикутниками, скибочки бекону розрізати навпіл, а помідори поріжте на дуже тонкі часточки.
    2. 2. Змастіть підсушений хліб розм’якшеним маслом, укладіть на кожен шматок по трикутнику сиру і часточці помідора, а зверху – складені вдвічі скибочки бекону.
    3. 3. Покладіть канапе на Пекарській папір і печіть 15 хвилин, поки сир не стане тягучим, а бекон хрустким.

Рулетики з беконом на шпажках

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Дуже часто в житті бувають випадки, коли про свою появу попереджають буквально за лічені години. І у господині, якою б чудовою вона не була, не залишається часу на приготування великих, складних красивих страв. Рулетики з беконом займають перші позиції в списку швидких і смачних рецептів. Простота їх приготування доступна навіть починає молодий господині, а зовнішнє оформлення порадує гастрономічних естетів.

Складові:

    • бекон, бажано вже нарізаний тонкими пластинами,
    • сирний сир без цукру і наповнювачів,
    • житній хліб,
    • цибуля-перо,
    • 1 головка часнику.

 Спосіб приготування:

    1. Очистити і вимити часник. Один з чудових способів швидкого очищення часнику – натиснути на головку рукою, частина часниковий зубків вислизає з оболонки вже очищеної.
    2. Часник видавити на шматочки житнього хліба і залишити для просочення.
    3. Кожну пластинку бекону змастити тонким шаром сирного сиру.
    4. Хліб нарізати невеликими брусочками.
    5. Пір’ячко зеленої цибулі також нарізати шматочками трохи ширше, ніж платівка бекону.
    6. На змащений сирним сиром скибочку бекону викласти брусочек хліба і кілька зелених пір’я цибулі, згорнути в рулет таким чином, щоб пір’я стирчали з одного боку.

Рулетики з беконом готові, залишається тільки виставити їх на блюдо. Один з варіантів декорування готового блюда – вистелити дно тарілки листям салату і потім укласти рулети. Можна зробити навпаки: спочатку укласти беконні рулетики, зверху посипати їх петрушкою або кропом.

Канапе з беконом і вершковим сиром

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Бекон варено-копчений – 70 г (3 скибочки)
    • Яйця перепелині – 5 шт.
    • Сир м’який вершковий (альметте і т.п.) – 70 г
    • Хліб білий – 100 г
    • Часник – 1 зубок
    • Кріп свіжий – за смаком
    • Олія соняшникова для смаження

 Спосіб приготування:

    1. Підготуйте всі інгредієнти для канапе з беконом і сиром. Можна взяти м’яку фету або будь-який вершковий сир, з додаванням зелені буде дуже добре. Перепелині яйця відваріть.
    2. Наріжте білий хліб тонкими пластинами будь-якої форми. Я вибрала форму квадрата, можна використовувати для нарізки формочки для печива. Скоринки краще зрізати.
    3. У розігрітій олії обсмажте 1 хвилину подрібнений часник, потім в цьому ж маслі обсмажте хліб з двох сторін, приготувавши апетитні грінки.
    4. Вершковий сир помістіть в невелику глибоку ємність, туди ж додайте промитий, висушений і подрібнений кріп. Можна брати будь-яку свіжу зелень, але саме кріп найкраще, на мій погляд, поєднується з таким сиром. Змішайте сир і кріп ложкою.
    5. Приготуйте всі компоненти для канапе з беконом – наріжте скибочки бекону, очистіть варені яйця від шкаралупи, підготуйте хліб.
    6. Яйця наріжте на половинки і підготуйте шпажки (замість них можна використовувати зубочистки).
    7. Намажте вершковий сир на кожен шматочок хліба товстим шаром по всій поверхні. Шматочок бекону скрутіть і покладіть на канапе. Зверху закріпіть шпажкою з половинкою яйця.
    8. Канапе з беконом, яйцем і вершковим сиром викладіть на красиву тарілку.
    9. Подавайте канапе як закуску до святкового столу.

Канапе з блакитного сиру і бекону

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Сметана – 1/2 склянки
    • Сир блакитний (раскрошенную) – 120 г
    • Вершковий сир – 120 г
    • Цибуля ріпчаста (дрібно різаний) – 2 ст. л.
    • Вустерширський соус – 1/8 ч. Л.
    • Бекон (обсмажений і дрібно розкришений) – 4 смужки
    • Рубана петрушка і блакитний сир для сервірування
    • Крекери (побажанню)

 Спосіб приготування:

    1. В кухонний процесор скласти блакитний сир, сметану, зелена цибуля, вершковий сир і налити вустерширський соус.
    2. Пульсувати до утворення однорідної маси, періодично зіскрібаючи масу зі стінок процесора.
    3. Додати половину смаженого бекону, перемішати і перекласти вершкову масу в миску. Накрити миску харчовою плівкою і поставити в холодильник для охолодження на 2-3 години.
    4. Перед подачею дістати закуску з холодильника і залишити при кімнатній температурі на 10 хвилин.
    5. Подавати сирну закуску в сервірувальних тарілках, посипавши беконом, блакитним сиром і рубаною петрушкою.
    6. До закуски з сиру і бекону добре подати крекери або хлібні палички (за бажанням).

Листкові канапе з беконом

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Тісто листкове недріжджового – 1 пласт – 250 грам
    • Бекон, нарізаний на тонкі скибочки – 150 грам (насправді в упаковці було 9 смужок, що нам і було потрібно)
    • Сир м’який типу Ольтермані або голландського – 50 грам
    • Жовток для змазування – від 1 яйця.

 Спосіб приготування:

    1. Краще ж, звичайно виходить з домашнього листкового тіста, але мені сподобалося і з покупного. Бекон був готовий і нарізаний в упаковці. відповідно солоний.
    2. Разморозьте тісто. Щоб воно не підсохли зверху – посипте злегка борошном і накрийте чистим пакетом або плівкою. Наріжте тісто на 9-10 смужок – близько 2-х сантиметрів шириною.
    3. Акуратно розкачайте смужку тесту завдовжки трохи більше, ніж скибочку бекону – на пару сантиметрів довше (близько 30 сантиметрів).
    4. Покладіть зверху бекон. На початку я клав просто зверху бекон, а потім став складати його три рази уздовж. Виходило щось на зразок трубочки.
    5. Защипніть кінці тесту так, щоб в Защип залишилися кінці бекону. Скрутіть акуратно тісто з беконом, як показано на фотографії.
    6. Викладіть язички на пергамент на деко.
    7. Відокремте жовток від білка. Налийте в жовток одну чайну ложку холодної води і добре розмішайте. Так буде набагато легше намазувати жовток на випічку.
    8. Змастіть язички жовтком. Натріть сир на дрібній тертці і посипте зверху на кожен язичес
    9. Нагрійте духовку до 220 градусів. Поставте язички пекти, поки вони не підрум’яняться. У мене пішло на це 25 хвилин. Викладіть готові язички на решітку, щоб вони охололи.

Гарячі канапе з беконом

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • борошно пшеничне 200 грамів
    • яйце 6 штук
    • масло вершкове 120 грамів
    • молоко 150 мілілітрів
    • бекон 350 грамів
    • вершки 200 мілілітрів
    • сир 100 грамів
    • петрушка
    • сіль
    • чорний перець
    • масло рослинне

 Спосіб приготування:

    1. Просіваємо борошно і змішуємо з розм’якшеним вершковим маслом. Додаємо 1 яйце і 1 столову ложку холодної води. Замішуємо тісто і залишаємо на 30 хвилин.
    2. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Тісто розгортаємо і викладаємо у форму, змащену маслом. Зверху накриваємо пекарської папером і викладаємо квасоля. Ставимо форму в духовку на 15 хвилин. Потім прибираємо пергамент з квасолею і випікаємо ще 10 хвилин.
    3. Нарізаємо бекон кубиками і обсмажуємо в рослинному маслі на розігрітій сковороді до утворення хрусткої скоринки.
    4. Змішуємо інші яйця, молоко, 20% вершки, додаємо рубану зелень, сіль і перець за смаком. На основу викладаємо бекон і заливаємо сумішшю, зверху посипаємо тертим сиром.
    5. Запікаємо закуску 40-45 хвилин при температурі 180 градусів. Гаряча закуска з беконом готова! насолоджуйтеся смаком!

Гаряча закуска з беконом

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • масло вершкове 100 г Рамі
    • яйца1штука
    • бекон 300 г Рамі
    • яйця 6 штук
    • молоко 150 г Рамі
    • вершки густі 200 г Рамі
    • сир твердий тертий 70 г Рамі
    • зелень петрушки рубана 3ст. ложки
    • перець чорний молотийпо смаку
    • сіль за смаком

 Спосіб приготування:

    1. Борошно та олію, нарізане кубиками, перемішайте. Додайте яйце, 1-2 столові ложки холодної води і замісіть тісто. Охолоджувати 30 хвилин.
    2. Готове тісто розкачати в пласт, викладіть у форму, змащену маслом. Покрийте пергаментом, насипте шар квасолі і випікайте 15 хвилин при 210 ° С. Потім приберіть папір і квасолю і випікайте основу ще 10 хвилин.
    3. Бекон наріжте кубиками і обсмажте до утворення хрусткої скоринки.
    4. Яйця, молоко, вершки, зелень змішайте, посоліть і поперчіть.
    5. На випечений основу викладіть бекон, залийте яєчної сумішшю, посипте сиром. Запікайте 40 хвилин при 180 ° С.

Сендвіч-канапе з куркою і беконом

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • бекон 7 пластинок
    • цукрова пудра 1 чайна ложка
    • масло рослинне
    • філе куряче 2 штуки
    • хліб білий 3 скибочки
    • сир плавлений 4 чайних ложки
    • салат зелений 2 листи
    • огірок 4 скибочки

 Спосіб приготування:

    1. Викладаємо стрічки бекону на деко з пергаментом, посипаємо цукровою пудрою і ставимо в духовку, розігріту до температури 150 градусів.
    2. Розігріваємо на сковороді ½ ст. л. рослинного масла, злегка обсмажуємо куряче філе, загортаємо курку в фольгу, запікаємо в духовці при температурі 150 градусів. По готовності нарізаємо філе пластинками.
    3. Заздалегідь запікаємо білий хліб в вафельниці. Намазуємо плавлений сир на шматок хліба, зверху викладаємо лист салату і скибочки огірка. Ще раз змащуємо плавленим сиром.
    4. Зверху викладаємо куряче філе, намазуємо плавлений сир і викладаємо обсмажений бекон. Накриваємо шматком хліба і робимо ще один шар з курки, бекону, огірка і плавленого сиру.
    5. Готовий сендвіч розрізаємо по діагоналі, щоб вийшло чотири трикутники. Кожен трикутник фіксуємо шпажкою.

Канапе з курячим філе, яйцем і беконом

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • бекон
    • яйце
    • грудка куряча
    • масло оливкове
    • помідор
    • рукола
    • салат зелнний
    • майонез
    • сіль
    • чорний перець
    • вершкове масло
    • хліб для тостів

 Спосіб приготування:

    1. Обсмажуємо бекон. Масло в сковорідку не додаємо, так як бекон сам по собі дуже жирний.
    2. На сковороді-гриль обсмажуємо хліб. На обсмажену хліб кладемо зверху по шматочку вершкового масла. Якщо немає вершкового масла, можна збризнути хліб оливковою.
    3. Курячі грудки змащуємо оливковою олією, додаємо солі і смажимо на сковороді-гриль.
    4. Смажимо куряче яйце на оливковій олії
    5. Нарізаємо салат айсберг, додаємо до нього майонез. Перемішуємо. Робимо бутерброд: викладаємо салат на тост, поверх бекон, на інший тост кладемо смажене яйце.
    6. На деко викладаємо курячу грудку. Відправляємо в розігріту духовку. Готове філе, нарізане навскіс пластинами, викладаємо на хліб з яйцем солимо, перчимо
    7. Бутерброд з куркою і яйцем ставимо на бутерброд з беконом і накриваємо тостом. Трохи натискаємо на сендвіч. Прикрашаємо салатом з руколи і помідори, заправлений оливковою олією.

Рулетики з бекону з начинкою на шпажках

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

З бекону можна приготувати дуже смачні рулетики з різними начинками. Такі рулети можна смажити на сковорідці, але особливо смачними вони виходять запеченими в духовці. В якості основи для начинки підійдуть гриби, курятина, яловичина, індичка, будь м’ясний фарш. Можна також задіяти сир, помідори, цибуля, будь-які ваші улюблені спеції.

Складові:

    • бекону охолодженого – 500 г
    • грибів – 200 г
    • лука – 1 шт.
    • сиру – 100 г
    • майонез
    • перець, сіль

 Спосіб приготування:

    1. Спочатку готуємо начинку. Дрібно ріжемо гриби і цибулю.
    2. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору в рослинній олії
    3. Додаємо до цибулі гриби. Перчимо і солимо. Смажимо ще близько 10 хвилин. Знімаємо і охолоджуємо начинку.
    4. Натираємо сир. Додаємо сир до начинки, перемішуємо.
    5. Заправляємо начинку для рулетиків майонезом, ретельно перемішуємо.
    6. Солимо і перчимо окремо кожен шматочок бекону. Викладаємо начинку на смужку бекону і звертаємо рулетик. Якщо рулети розгортаються або розсипаються, можна обв’язати їх нитками.
    7. Обмащуємо кожен рулет майонезом або олією. Викладаємо рулетики на фольгу і потім – на деко. Розігріваємо духовку до 200 ° С. Запікаємо рулети з грибами приблизно 40 міну
    8. Все, апетитні рулетики з грибами в беконі готові! Можна подавати на стіл – з овочами або картоплею.
    9. Ці ж рулети можна приготувати швидше – просто підсмажити їх на сковорідці.
    10. Тоді бажано гриби попередньо обсмажити практично до повної готовності. Але в духовці це блюдо виходить смачніше.

Канапе з беконом на шпажках

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Батон – 8 скибочок (квадратний, для тостів)
    • Сир – 8 Штук (слайсами (порційний) для сендвічів)
    • Бекон – 8-16 Штук (готовий, нарізаний смужками)

 Спосіб приготування:

    1. Ображати скоринки від шматочків батона (він повинен обов’язково бути свіжим і м’яким).
    2. Трохи розкачайте його качалкою.
    3. Покладіть зверху на батон скибочки сиру (квадратні скибочки сиру ідеально лягають на квадратні шматочки батона).
    4. Загорніть вийшов бутерброд в рулет і оберніть навколо нього тонкі скибочки порційного бекону (у мене йде дві смужки бекону на один рулетик).
    5. При необхідності, якщо рулет розкручується, можна скріпити його зубочистками.
    6. Обсмажте рулетики на сковороді до золотистої скоринки. Мені подобається для цього використовувати вершкове масло, але можна брати і рослинне.
    7. подавайте гарячим.

Канапе з куркою і беконом

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Куряче філе 2 шт.
    • хліб для тостів 5 шт.
    • бекон 200 г
    • сіль,
    • мелений перець за смаком

Спосіб приготування:

    1. Куряче філе вимити, обсушити, посоліть, поперчіть і обсмажте на розігрітій сковороді з маслом з двох сторін до готовності.
    2. Бекон обсмажте на сковороді (без олії) з двох сторін до хрусткої скоринки. Поріжте на шматочки, приблизно рівні квадратикам хліба. Обсмажену курку теж поріжте. Зберіть канапе. Внизу буде хліб, потім – бекон і курка.

Канапе з беконом

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Бекон (варено-копчений) – 5 скибок.
    • Яйце перепелине (варені) – 5 шт
    • Хліб ( «Столичний») – 3 скибки.
    • Сир м’який (за смаком)
    • Кріп (за смаком)
    • Часник – 1 зуб.
    • Олія соняшникова (для смаження)

Спосіб приготування:

    1. Продукти які ми будемо використовувати для канапе. Читайте ще: Канапе з сирним сиром рецепт з фото.
    2. Для початку нарізаємо на невеликі шматочки хліб, відварюємо яйця, нарізаємо дрібно кріп.
    3. Обсмажуємо хліб його на розпеченій сковороді з часником.
    4. Відварюємо яйця, очищаємо і нарізаємо на 2 частини.
    5. Фету перемішуємо з дрібно нарізаним кропом. Бекон нарізаємо на 2 частини.
    6. Намазуємо щедро фету з кропом на обсмажений в часниковому маслі хліб.
    7. На шпажку нанизуємо яйце і бекон.
    8. Закріплюємо все на змащеному фетой хлібі.
    9. Вийшла дуже смачна і легка в приготуванні закуска.

Канапе з беконом і плавленим сирком

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Якщо до вас несподівано забрели гості, а у вас нічого не готово до столу, то ви можете приготувати на швидку руку канапе з беконом і плавленим сирком Belcubе.Етот плавлений сирок є практично в будь-якому холодильнику, Belcubе можна завжди замінити будь-яким іншим плавленим сиром.

Складові:

    • 2-3 скибочки чорного хліба
    • 150 гр. нежирного бекону
    • Оливки без кісточок
    • 150 гр. сиру Belcubе

Спосіб приготування:

    1. Розрізаємо на однакові квадратики скибочки чорного хліба. Зверніть увагу, що скибочки хліба, повинні бути приблизно однакового розміру з плавленим сиром.
    2. Нарізаємо бекон на невеликі смужки, ширина яких повинна бути не більше ширини квадратиків хліба.
    3. Загортаємо кубики сиру в скибочки бекону і викладаємо їх на хліб.
    4. Проколюємо канапе шпажкою і насаджує на кінчик маслину або оливку.
    5. Ви можете доповнити це канапе на свій розсуд, тут чудово підійдуть різноманітні овочі.

Інші рецепти:

Рулет з лаваша з консервованою рибою - Покроковий рецепт з фото

Огірки мариновані швидкого приготування - Покроковий рецепт з фото

Як засолити часникові стрілки? - Покроковий рецепт з фото

Канапе з сиром: покроковий рецепт з фото

  • Previous Як вибрати змішувач на кухню6 років ago
  • Next Закуска з лимонів: покроковий рецепт з фото6 років ago

Категорії

  • Випічка
  • Десерти
  • Закуски
  • Консервація
  • Кухонне приладдя
  • М'ясні рецепти
  • Напої
  • Перші страви
  • Популярні рецепти салатів
  • Рецепти з морепродуктів
  • Рецепти з овочів
  • Рецепти здоров'я
  • Рецепти читачів
  • Різне
  • Салати
  • Складні рецепти
  • Страви з курки