Кукурудза вважається класичним компонентом рисового салату з крабовими паличками і кукурудзою, але наскільки ж змінюється смак страви, якщо замість неї додати горошок. Це ж уже не просто кукурудзяний салат з крабовими паличками, до якого всі звикли, а щось нове. За своїми смаковими якостями салат з горошком кукурудзою і крабовими паличками, перевершить навіть «Олів’є» і стане альтернативою знаменитого страви
Варіантів приготування крабового салату просто не злічити. На нашому сайті ви можете знайти і інші цікаві рецепти: крабовий з рибою, салат з крабовим м’ясом по традиційному, а також крабові палички з яєчками.
Салат з крабовими паличками і горошком – рецепт
Якщо вам набрид салат з крабових паличок з рисом і кукурудзою, то даний рецепт для вас. Ну чого тут тільки немає, і томати, і яблучко, і горошок.
Салат крабовий – інгредієнти:
- 200 гр. паличок крабових;
- 2 помідори;
- 1 яблуко;
- 1 цибулина;
- 100 гр. горошку зеленого;
- 100 гр. майонезу;
- 1/4 ч. Л. солі;
- 1/4 ч. Л. перчика.
Салат з крабовими паличками і горошком:
- Крабові палички дістати з упаковки і подрібнити
- Яблуко помити, очистити шкірку, вирізати серединку і нарізати кубиками.
- Томати обполоснути і нарізати часточками.
- Лук очистити, нашаткувати.
- Горошок відкинути на друшляк і дочекатися поки стече зайвий сік.
- Підготовлені продукти викладаються на блюдо, заправляються майонезом.
- Навколо салату робиться кільце з часточок помідора і блюдо за бажанням посипається зеленню.
Крабовий салат з горошком – рецепт
Огірки не гірше томатів гармоніюють з крабовими паличками і іншими складовими страви, але саме з ними закуска виходить найбільш ароматної і вишуканою.
Інгредієнти на крабовий салат:
- 250 гр. паличок крабових;
- 2 огірка;
- 3 яйця;
- 7 ст. л. горошку консервованого;
- 100 гр. майонезу;
- 1/4 ч. Л. солі;
- 1/4 ч. Л. перчика;
- 30 гр. зелені.
Що можна приготувати з крабових паличок і гороху:
- Огірки помити, очистити від шкірки якщо гірчить і нарізати кубиками.
- Яйця курки відварити, потім остудити і очистити від шкаралупи. Нарізати шматочками.
- Крабові дістати з упаковки і нарізати в розмір з іншими компонентами.
- Горошок відокремити від усієї наявної рідини.
- Зелень спочатку просто промити і просушити, потім нарізати на крихітні шматочки.
- Всі продукти з’єднати і заправити майонезом.
- При бажанні посолити і поперчити.
Салат «Крабовий» з горошком і морквою
Невідомо з яких причин, але морква не так часто використовується в приготуванні салатів. І дарма. Адже саме коренеплід доповнює інші компоненти, дарує нові смакові відтінки і абсолютно новий, ніжний аромат.
Будуть потрібні:
- 3 яйця;
- 4 картоплини;
- 3 морковіни;
- 1 баночка горошку;
- 200 гр. крабових паличок;
- 100 гр. майонезу.
Етапи готування:
- Яйця відварити, остудити і почистити. Потім нарізати дрібними кубиками.
- Картоплю і моркву очистити щіточкою для посуду від землі. Відварити в мундирах і охолодити. Потім коренеплоди очистити від шкірки і нарізати шматочками в розмір з яйцями.
- Крабові палички викласти з упаковки і подрібнити.
- Горошок відокремити від рідини і додати в салатник до інших компонентів.
- На завершальному етапі приготування додати майонез, сіль і спеції за смаком, перемішати.
Салат: рис, крабові палички, горошок
Навіть в класичному рецепті присутній рис. Але ось модернізувати салат таким чином вдалося небагатьом. Мало хто взагалі собі може уявити крабову закуску з горошком і рисом.
Порадуйте домочадців і іншими варіантами приготування цього смачного салату, наприклад, зробіть крабовий з капустою або крабовий з морквою.
Будуть потрібні:
- 200 гр. паличок крабових;
- 1 баночка горошку;
- 50 гр. рису;
- 150 гр. сиру;
- 2 яйця;
- 100 гр. майонезу.
Етапи готування:
- Крабові палички розморозити, якщо продукт заморожений, нарізати кубиками.
- Рис відварити в підсоленій воді, промити і перекласти до крабовим паличкам.
- Горошок відокремити від наявної рідини і пересипати в салатник.
- Подрібнення сиру здійснюється за допомогою терки.
- Відварити яйця, остудити в холодній воді. Почистити від шкаралупи, нарізати кубиками і зсипати до інших компонентів.
- Всі інгредієнти заправляють майонезом і подають гостям
Салат «Крабовий» з горошком і маринованими огірочками
Незвичайне, але тим не менш вдале поєднання горошку і маринованих огірків. За рахунок додавання цих інгредієнтів, блюдо набуває зовсім іншого обрамлення, стає трохи пряним, трохи пікантним і в той же час залишається ніжним.
Будуть потрібні:
- 200 гр. паличок крабових;
- 3 яйця;
- 200 гр. консервованого горошку;
- 2 мариновані огірки;
- 2 яблука;
- 1/3 лимона;
- 1/4 ч. Л. солі;
- 150 гр. майонезу;
- 15 гр. зелені.
Етапи готування:
- Яйця відварити, позбавити від шкаралупи і нарізати кубиками.
- Крабові палички дістати з упаковки і подрібнити.
- Яблуко відокремити від шкірки, вирізати серцевину. Потім нарізати і змочити соком лимона.
- Огірочки слід відокремити від наявних хвостиків і нарізати таким же чином, як подрібнювалися і інші продукти.
- Горошок дістати з банки і відкинути на друшляк, щоб стік зайвий маринад.
- Всі компоненти об’єднати і заправити майонезом.
Зелений горошок є класичним компонентом безлічі салатів, але салат з ківі і крабових паличок не входить в їх число. Для нього характерно додавання кукурудзи, яка далеко не для всіх є улюбленим продуктом. Знахідка і вирішення проблеми – горошок, що дозволяє надати новий відтінок, дивовижний аромат салату з цибулею пореєм і крабовими паличками. За рахунок цього крабовий салат з кукурудзою вже не має низку характерних якостей, але додаються інші, більш оригінальні і незвичайні деталі.