Щоб курячі гомілки вийшли ніжними і ароматними, запечіть їх в кулінарному рукаві в духовці. Цей рецепт дуже простий і його сміливо можна готувати на швидкий вечерю.
Спосіб приготування: в духовці.
Інгредієнти на 2 порції:
- куряча гомілка – 2 шт.
- чорний мелений перець – ½ ч. ложки
- сіль – ½ ч. ложки
- паприка (або мелений червоний перець) – ½ ч. ложки
- часник – 4-5 зубчиків
- вода – 1 стакан.
Рецепт приготування
- Курячу гомілку добре помийте, приберіть волоски. Підготуйте кулінарний рукав, викладіть в нього гомілки, добре зав’язавши рукав з одного боку.
- Засипте в рукав червоний мелений перець. Можна ще додати мелену паприку.
- Додайте чорний мелений перець або будь-яку приправу, яку любите. Подивіться рецепти курки в лимонному маринаді і курки з чебрецем і медом. Ці ідеї по маринування і змістом спецій сміливо можна застосовувати при запіканні курки в рукаві.
- Посоліть. Часник очистіть і викладіть в рукав.
- Залийте в рукав трохи води, тільки постарайтеся зробити це акуратно. Закрийте другий кінець рукава, проткніть рукав зверху в декількох місцях, щоб безперешкодно виходила пара під час приготування. Покладіть його на деко або в форму для запікання і поставте в заздалегідь розігріту до 200 градусів С духовку.
- Запікайте курячі гомілки в рукаві в духовці при приблизно 30 хвилин.
- Курячі гомілки запечені в рукаві готові. Подавайте їх з будь-яким гарніром.