500 рецептів
Випічка

Печиво з арахісом і шоколадом – Покроковий рецепт з фото

by admin 2 Серпня, 2017 No Comments

Розсипчасте, що тане в роті, печиво, з хрусткою скоринкою і чарівним ароматом, а всередині горішки і цілі шматочки гіркого шоколаду…Хочете рецепт цього ласощі? Ми раді вам його запропонувати! Для приготування випічки візьміть тільки якісні продукти, від цього багато в чому залежить смак готового печива. Подавайте таке арахісове печиво з ароматною кавою на сніданок або до чаю в обід, але не варто ним ласувати ввечері, адже воно дуже калорійне!

Інгредієнти для приготування арахісового печива з шоколадом:

  • борошно пшеничне – 180 г
  • масло вершкове – 170 г
  • цукор – 120 г
  • яйце куряче – 1 шт.
  • шоколад гіркий – 130 г
  • арахіс – 70 г
  • насіння соняшнику – 70 г
  • розпушувач – 1 ч. л. з гіркою

печиво з арахісом і шоколадом - інгредієнти

Рецепт приготування печива з арахісом і шоколадом:

Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, поріжте на кубики. Розм’якшене масло покладіть в глибоку миску, всипте цукор, розмішайте. Не варто сильно старатися, кристали цукру не повинні розчинитися.

масло з цукром

В масляно-цукрову суміш розбийте яйце.

яйце

Перемішайте масу до однорідності.

масляна суміш

В всипте борошно розпушувач, просіяти через сито. З’єднайте борошняну суміш з масляною, перемішайте ложкою або руками.

борошно

Ножем з гострим лезом подрібніть шоколад, залишивши досить великі шматочки.

рубаний шоколад

Так само поступите з горіхами.

арахіс

В тісто для печива всипте насіння соняшнику, арахіс і шоколад.

насіння шоколад горіхи

Ретельно перемішайте (зручніше це зробити руками, а не ложкою).

тісто для печива

Застеліть піддон пергаментом (глянсовою стороною вгору). Формуйте з тіста кульки розміром з волоський горіх і викладайте їх на пергамент на достатній відстані один від одного, так як заготовки під час приготування осядуть і розповзуться.

фото печиво з арахісом і шоколадом

Випікайте печиво з арахісом і шоколадом в нагрітій до 170 градусів духовці 15-20 хвилин. Як тільки печиво придбає золотистий колір, негайно діставайте деко з духовки!

арахісове печиво з шоколадом

Поки печиво гаряче, воно дуже м’яке і легко деформується, тому знімайте випічку з пергаменту лише при повному охолодженні.

печиво з арахісом і шоколадом

Смачного!

Інші рецепти:

Мереживний пиріг з маком - Покроковий рецепт з фото

Шоколадні панкейкі – рецепт з фото покроково

Пиріг з варенням в мультиварці: апетитне частування для рідних і друзів

Великодні хрестові булочки - Покроковий рецепт з фото

Пиріг з яблучним пюре - Покроковий рецепт з фото

Пасхальне печиво з глазур'ю - Покроковий рецепт з фото

  • Previous Салат «Новорічні кульки» – Покроковий рецепт з фото8 років ago
  • Next Морозиво з сиру у домашніх умовах – Покроковий рецепт з фото8 років ago

Категорії

  • Випічка
  • Десерти
  • Другі страви
  • Заготовки на зиму
  • Закуски
  • Здоров'я
  • Консервація
  • Кухонне приладдя
  • М'ясні рецепти
  • М’ясні рецепти
  • Напої
  • Облаштування кухні
  • Перші страви
  • Популярні рецепти салатів
  • Рецепти з морепродуктів
  • Рецепти з овочів
  • Рецепти здоров'я
  • Рецепти читачів
  • Різне
  • Салати
  • Складні рецепти
  • Соуси
  • Страви з курки
  • Суші та роли