Рецепт салату гранатовий браслет з яблуком викликає бурю емоцій і божевільний захват. Але якщо замість класичного курячого м’яса в блюдо додати, наприклад, яловичину або індичку, то салат гранатовий браслет рецепт з яблуком стане ще більш вишуканим і незвичайним, а смакові його якості перевершать усі сподівання.
Салат гранатовий браслет без курки
Відварний язик має вельми незвичайний смак. За рахунок цього і салат браслет гранатовий виходить особливим, незвичайним і незвичним. Трохи пікантний і в той же час ніжний. Поєднання – просто дивовижне.
Будуть потрібні:
- 350 гр. мови відвареного;
- 1 цибулина;
- 2 картоплини;
- 2 яйця;
- 100 гр. сиру;
- 1 морквина;
- 1 буряк;
- 1 гранат;
- 150 гр. майонезу.
Салат гранатовий браслет – рецепт без курки:
- Мова помити, відварити, залишити остуджувати в бульйоні. Після того, як субпродукт охолоне, його потрібно очистити і нарізати на маленькі кубики.
- Картопля, буряк і морква помити щіткою для посуду, відварити. Після того, як коренеплоди охолонуть, їх потрібно очистити від шкірки і натерти на тертці в різні тарілки.
- Яйця відварити, після чого остудити в холодній воді і вже остиглими очистити, подрібнити на тертці.
- Чи не тертці натерти і сир.
- Лук позбавити від лушпиння і нашаткувати.
- З граната витягти зерна, прибрати всі білі плівки.
- У найбільш підходяще блюдо викласти підготовлені продукти, оформляючи салат у формі кільця. Робиться це в вигляді шарів, кожен з яких слід якісно змастити майонезом.
- Порядок формування страви такий: картопля, мова, цибуля, яйця, морква, сир, буряк і гранат.
- Уже після завершення викладки, блюдо необхідно помістити в холодильник години на три, щоб воно просочилося.
Порада: щоб яйця в процесі варіння не лопалися, необхідно трохи підсолити воду.
Ви також можете спробувати цікавий рецепт приготування гранатового браслета з ананасами.
Рецепт салату гранатовий браслет без курки
Оригінальним і вишуканим рішенням в приготуванні страви є додавання смажених грибів. Компонент надає закусці незвичайний смак і дивовижний лісовий аромат.
Гранатовий браслет салат – інгредієнти:
- 1 буряк;
- 2 картоплини;
- 2 морквини;
- 200 гр. грибів;
- 5 волоських горіхів;
- 4 яйця;
- 1 гранат;
- 100 гр. майонезу;
- 1/4 ч. Л. солі.
Готуємо салат гранатовий браслет покроково:
- Овочі відварити, потім остудити, очистити від шкірки і подрібнити на тертці в різні миски.
- Яйця відварити, остудити в холодній воді і вже остиглими очистити, подрібнити за аналогією з коренеплодами.
- Гриби помити, очистити і нарізати дрібними шматочками, підсолити і обсмажити в сковороді з додаванням рослинної олії до золотистого кольору.
- Горішки порубати ножем і змішати з буряком.
- З граната акуратно витягнути зерна.
- Тепер залишається зібрати блюдо воєдино. З цією метою в центр тарілки ставиться склянка, а навколо нього у вигляді шарів, просочених майонезом, викладаються всі компоненти. Черговість наступна: картопля, буряк, гриби, морква і яйця.
- На завершення стакан забирається, а блюдо присипається зернами граната.
- Одержаний браслет поміщається в холодильник на 30 хвилин.
Порада: гриби після смаження бажано помістити на рушник з паперу, щоб позбутися від надлишків жиру і вологи.
Ми також радимо вам приготувати для прикраси вашого столу гранатовий браслет без горіхів.
Салат браслет гранатовий – рецепт
Неймовірний смак набуває «Гранатовий браслет» в якому звичайне куряче м’ясо замінюється вишуканою індичкою.
Будуть потрібні:
- 300 гр. індички;
- 2 картоплини;
- 1 буряк;
- 2 морквини;
- 3 яйця;
- 1 цибулина;
- 1 гранат;
- 2 ст. л. товчених ядер волоських горіхів;
- 1 ст. л. масла;
- 150 гр. майонезу;
- 1/4 ч. Л. солі.
Рецепт салату гранатовий браслет:
- Морква, буряк і картопля потрібно промити і відварити, потім остудити і очистити. Окремо натерти на тертці.
- Яйця відварити до твердого жовтка і залити холодною водою. Потім очистити від шкаралупи, натерти на тертці.
- Лук очистити, нарізати дрібними шматочками і обсмажити до золотистого кольору.
- М’ясо індички відварити в підсоленій воді, остудити і розібрати на волокна.
- На плоску тарілку по середині поставити склянку і викладати навколо нього продукти. Важливо – кожен шар змащується майонезом. Першим поміщається на блюдо картопля, потім індичка і яйця, цибуля, морква і горіхи.
- Залишається викласти буряк, присипати її зернятками граната і акуратно витягнути стакан.
Важливо! «Гранатовий браслет», як і всі інші листкові салати, потрібно перед подачею настояти. Саме тому готувати страву краще завчасно.
Рекомендуємо спробувати також рецепт приготування смачного і простого гранатового браслета.
Готуємо салати з гранатами і чорносливом
Безумовно, чорнослив є продуктом на любителя. Але саме в поєднанні з буряком і м’ясом яловичини сухофрукт сподобається навіть тим, хто раніше був категорично проти цього продукту. Блюдо в результаті виходить не тільки незвичайним, але і просто дивовижно смачним.
Будуть потрібні:
- 300 гр. яловичини;
- 3 яйця;
- 2 буряки;
- 100 гр. чорносливу;
- 3 зубика часнику;
- 200 гр. майонезу;
- 100 гр. горіхів волоських.
Як робити салат гранатовий браслет:
- Часник очистити від лушпиння і подрібнити пресом.
- Чорнослив залити окропом, настояти півгодини. Потім воду злити, сухофрукт подрібнити.
- Змішати чорнослив, часник і майонез.
- Буряк помити, відварити, очистити. Натерти на терці.
- Яйця відварити, остудити і позбавити від шкаралупи, подрібнити на тертці.
- Яловичину помити, зрізати плівки. Зварити в підсоленій воді зі спеціями, остудити в бульйоні і дрібно нарізати.
- Горіхи дрібно порубати ножем.
- Для салату потрібно широке плоске блюдо, в центр якого міститься стакан, навколо якого збираються шари. Кожен продукт змащувати соусом з майонезу.
- Блюдо формується в такому порядку: буряк, яловичина, яйця, горіхи.
- Стакан акуратно витягнути.
- Гранат акуратно необхідно відокремити від шкірки і витягти зерна, якими потрібно присипати закуску.
- Перед подачею рекомендується настояти салат в холодильнику близько години.
Можливо вам припаде до смаку рецепт гранатовий браслет з волоським горіхом.
Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною
Хочеться чогось новенького? Ось рішення – яскравий і запам’ятовується салат з відвареною, ароматним м’ясом яловичини. Блюдо здатне здивувати навіть гурманів не тільки смаком, так і оформленням.
Будуть потрібні:
- 1 буряк;
- 3 картоплини;
- 2 морквини;
- 300 гр. яловичини;
- 100 гр. сиру;
- 2 яйця;
- 1 гранат;
- 200 гр. майонезу;
- 1/4 ч. Л. солі.
Етапи готування:
- Яловичину промити і відварити в підсоленій воді, після чого дати м’ясу охолонути. Коли вирізка стане кімнатної температури, дрібно нарізати.
- Всі овочі промити і відварити. Після того, коли коренеплоди охолонуть, потрібно очистити шкірку і натерти буряк, картопля і морква на тертці.
- Яйця зварити до твердого жовтка, остудити і очистити. Натерти на терці.
- Також подрібнити і сир.
- Ядра горіхів подрібнити в ступці.
- Гранат необхідно не просто відокремити від товстої шкірки, а й розділити на окремі зернятка.
- Плоске, але вельми широке блюдо, як не можна краще підійде для формування салату. У центр поставити стакан, навколо якого збирати шари, змащуючи кожен майонезом.
- Рівномірно розподілити картопля, потім морква.
- Далі викласти яловичину і горіхи.
- Присипати салат яйцями і сиром
- Додати буряк, прибрати склянку і розподілити по всій поверхні закуски гранатові зерна.
- Перед подачею настояти салат в холодильнику пару годин.
Салат гранатовий браслет з яблуком – одне з найяскравіших страв. Оформлення закуски настільки вишукане, що не залишається без уваги. Готувати гранатовий браслет салат з яблуком зовсім не складно, головне дотримуватися всіх рекомендацій. Час приготування салат гранатовий браслет рецепт з яблуками займає зовсім небагато, що також є перевагою.
Наші читачі також готують цікавий і смачний салат гранатовий браслет з чорносливом.