Рецепт салату з крабовими паличками і капустою – прекрасний варіант страви для святкового столу або фуршету. З додаванням білокачанної сорти або ж пекінського, або брокколі, страва набуває абсолютно інший смак, стає соковитіше і вишуканіше, що безсумнівно вигідно виділяє його серед інших закусок. Салат: капуста, крабові палички, кукурудза, огірок – обов’язково повинен бути присутнім на будь-якому святі.
Салат з крабовими паличками з капустою
Рис робить салат зі свіжою капустою і крабовими паличками дивно ситним і повітряним.
На салат крабовий з капустою будуть потрібні:
- 200 гр. капусти білокачанної;
- 50 гр. рису;
- 200 гр. крабових паличок;
- 1 цибулина;
- 3 яйця;
- 1/4 ч. Л. перчика;
- 1/4 ч. Л. солі.
Салат з крабовими паличками і капустою:
- Яйця відварити, остудити, потім очистити від шкаралупи і нарізати кубиками.
- З цибулі зняти лушпиння, нарізати кубиками.
- Огірки помити, при необхідності зрізати шкірку, подрібнити шматочками.
- Рис відварити в підсоленій воді, промити.
- Капусту нашаткувати, трохи прим’яти масу руками.
- Розморожені крабові палички нарізати.
- Продукти об’єднати в салатник, заправити майонезом, перемішати.
Порадуйте себе і іншими варіантами приготування цього смачного салату, наприклад, зробіть крабовий з зеленим горошком або крабовий з морквою.
Салат з капустою і крабовими паличками
Дивовижне поєднання продуктів, яке створює чудову гармонію, до якої прагне абсолютно кожна господиня. Приємна капустяна гострота і дивовижна огіркова свіжість роблять салат з крабових паличок і капусти особливим.
Будуть потрібні:
- 400 гр. білокачанної капусти;
- 250 гр. огірків;
- 250 гр. паличок крабових;
- 150 гр. майонезу;
- 25 гр. зелені;
- 1/4 ч. Л. солі.
Салат із крабових паличок з капустою:
- Видалити з капустини верхні листки, решту нашаткувати, масу трохи прим’яти руками.
- Огірки помити, при необхідності зрізати шкірку, подрібнити шматочками.
- Розморожені крабові палички нарізати.
- Зелень сполоснути, нарубати.
- Продукти змішати в салатник, заправити майонезом і перемішати.
Салат крабові палички з капустою
Морква є не тільки смачним, але і дуже корисним коренеплодом, який будь-якої страви додасть барвистості і ароматності. У салаті: капуста, крабові палички – овоч чудово себе проявляє, робить закуску вишуканою.
Будуть потрібні:
- 250 гр. паличок крабових;
- 1 морквина;
- 200 гр. капусти білокачанної;
- 100 гр. майонезу;
- 1/4 ч. Л. солі.
Салат з капусти, кукурудзи і крабових паличок:
- Морква помити, очистити шкірку і натерти на тертці.
- Видалити з капустини верхні листки, решту нашаткувати, масу трохи прим’яти руками.
- Крабові палички розморозити, подрібнити.
- Всі продукти перемішати в мисці, заправити майонезом і подавати гостям.
Варіантів приготування крабового салату просто не злічити. На нашому сайті ви можете знайти і інші цікаві рецепти: крабовий з рибою, салат з крабовим м’ясом по традиційному, а також крабові палички з яйцями.
Салат з капусти і крабових паличок
Неймовірно, але цей салатик подобається навіть тим, хто брокколі і на дух не переносить. Адже тут ця капуста перетворюється у щось вишукане, зовсім інше, не те, до чого все так звикли. Особливо в поєднанні з крабовими паличками брокколі просто чарівної стає. Смак салату виходить чудовий.
Етапи готування:
- 300 гр. брокколі;
- 200 гр. паличок крабових;
- 4 яйця;
- 5 салатних листа;
- 50 гр. майонезу.
Салат крабовий з капустою – рецепт:
- Брокколі відварити, потім перемістити на друшляк і остудити, потім розділити на суцвіття.
- Яйця відварити, потім охолодити і почистити, нарізати шматочками.
- Крабові палички розморозити, нарізати.
- Салатні листи обполоснути, обсушити паперовим рушником, викласти на дно блюда.
- Всі підготовлені продукти викласти поверх салатних листків, полити майонезом.
Салат крабовий з капустою і огірком
Дана варіація крабового з усіх рецептів, в яких бере участь капуста, мабуть, найбільш вдала. Саме пекінський сорт відрізняється особливою ніжністю, м’якістю і соковитістю. За рахунок цього і страва виходить більш смачним і легким.
Будуть потрібні:
- 300 гр. капусти пекінської;
- 250 гр. крабових паличок;
- 3 яйця;
- 2 огірка;
- 1 цибулина;
- 100 гр. майонезу;
- 1/4 ч. Л. перчика;
- 1/4 ч. Л. солі;
- 25 гр. зелені.
Готуємо салат крабові палички, капуста:
- Пекінську капусту нашаткувати соломкою.
- Яйця відварити, залити холодною водою. Потім очистити від шкаралупи і нарізати кубиками.
- Огірки вимити, нарізати четвертинками кружечків.
- Цибулину очистити від лушпиння, нарізати кубиками.
- Крабові палички розморозити, подрібнити.
- У страві об’єднати всі компоненти, заправити майонезом, додати сіль і спеції, перемішати.
Просто вражає, як найпростіша капуста здатна поліпшити смакові якості крабового салату. З її появою, закуска стає ситніше, соковитіше, ніжніше. Така варіація традиційного салату з крабових паличок обов’язково повинна готуватися регулярно, адже крім того, що це вже дуже смачно, так ще і шалено корисно.