Ідею цієї страви я підгледіла у Джеймі Олівера, але внесла деякі доповнення і зміни.
Інгредієнти на 3 порції
- філе курячої грудки – 3 половинки по 170 г;
- квасоля зелена стручкова – 150 г;
- гриби заморожені (опеньки) – 100 г;
- біле сухе вино – 100 мл;
- вершкове масло – 60 г;
- чебрець кілька гілочок;
- часник – 2 зубчики;
- сіль, перець білий мелений за смаком.
У миску викласти філе курячих грудок, квасоля, гриби, дрібно нарізаний часник. Посолити, поперчити і перемішати. Додати злегка розтоплене вершкове масло, залити білим вином і ще раз перемішати. Лист фольги розміром 30 * 30 см скласти навпіл, запечатати два бічних краї, сформувавши відкритий конверт. У кожен конверт з фольги покласти одне куряче філе, і третина інгредієнтів з миски, додати гілочки чебрецю і запечатати, загорнувши останній край конверта.
У попередньо нагрітий до 200 градусів духовку покласти на решітку наші конверти і запікати 30 хвилин.
Приготовлені таким чином курячі грудки виходять ніжні, соковиті і просочені винно-тімьяновой ароматом. Вміст конвертів розкласти по порціях.