Ще один рецепт приготування ніжного, дієтичного курячого рулету. На цей раз змінимо начинку і будемо запікати в духовці. Курячий рулет – прекрасна закуска для святкового столу, яку можна приготувати заздалегідь.
Складові:
- курка – 1,8 кг;
- фісташки очищені – 40 г (2 жмені);
- сіль, куркума, суміш мелених перців за смаком.
Курку вимити, відокремити скелет від м’яса і шкіри так, щоб не пошкодити шкірку. З грудки зрізати м’ясо і покласти в більш тонке місце. Разделанную курку розпластати на фользі, накрити її харчовою плівкою і відбити молоточком. Зняти плівку, посолити, приправити куркумою, сумішшю перців і рівномірно висипати очищені фісташки.
Згорнути м’ясо в рулет і загорнути у фольгу досить щільно. Залишити рулет маринуватися на 2 години при кімнатній температурі.
Потім запікати рулет в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці протягом 45-50 хвилин. Дістати рулет з духовки, злити сік, що утворився, остудити. На наступний день нарізати остиглий рулет і подати до столу.