В якості начинки для домашньої піци зазвичай використовують ті продукти, які були знайдені в холодильнику. Добре, якщо це буде по 2-4 м’ясних і сирних компонента.
складові
для тесту:
- борошно пшеничне – 220 г;
- оливкова олія – 4 столові ложки;
- вода – 0,5 склянки;
- дріжджі сухі – 1 чайна ложка;
для соусу:
- томати з власному соку – 100 г;
- томатна паста – 1 чайна ложка;
- орегано сушений – 0,5 чайної ложки;
для начинки:
- сир моцарелла – 80 г;
- шинка варена – 60 г;
- сервелат – 60 г;
- грудинка сирокопчена – 60 г;
- пармезан – 20 г;
- сир тільзітер – 30 м
Приготувати дріжджове тісто для піци і сформувати з нього тонкий млинець на формі для приготування піци.
Приготувати томатну основу для піци. Консервовані томати очистити від шкірки, покласти в блендер, додати орегано, томатну пасту і подрібнити. Можна використовувати готовий томатний овочевий соус або домашній кетчуп.
На підготовлене тісто вилити 4 столових ложки томатного соусу, розмазати рівним шаром, викласти дрібно нарізаний сир моцарелла.
Потім викласти дрібно нарізані м’ясні інгредієнти: шинку, сервелат і грудинку.
Посипати тертими сирами тільзітер і пармезан.
Поставити форму в попередньо нагрітий до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин. Піч до утворення золотистої скоринки.
Готову піцу нарізати спеціальним ножем для піци і приступити до трапези.