Вермішель швидкого приготування хороша сама по собі, однак якщо доповнити її м’ясом, горошком і червоним перцем, вийде барвиста і смачна композиція у вигляді салату.
Якщо ви вважаєте, що вермішель швидкого приготування годиться тільки для супів або подачі в вигляді гарніру до другого блюда, то дуже помиляєтеся. Пропоную приготувати ситний салат з локшиною швидкого приготування до обіднього столу або вечері. Для цієї мети прекрасно підійде локшина фірми «Мівіна», «Доширак», «Ролтон». Додатковими інгредієнтами стануть свиняче м’ясо, консервований зелений горошок і маринований перець. З’єднання всіх компонентів втілюється в яскраву і смачну палітру. Це самодостатня страва, тому можна обійтися тільки ним і не придумувати гарнір.
Складові:
- вермішель швидкого приготування – 2 шт.
- свинина – 200 г
- горошок консервований – 150 г
- маринований перець – 100 г
- сіль за смаком
- перець чорний мелений – за смаком
- майонез – до смаку.
Спосіб приготування
- Вермішель залийте окропом, накрийте кришкою і залиште на 5 хвилин. Після відкиньте на друшляк і залиште, щоб стекла вся рідина.
- Відваріть свинину до готовності, остудіть, наріжте брусочками, додайте до вермішелі.
- Додайте маринований солодкий перець, нарізаний невеликими шматочками.
- У салатну миску додайте консервований горошок, майонез. Перемішайте. Приправте сіллю і меленим чорним перцем.
- Салат з локшиною швидкого приготування готовий. Залишилося зробити кілька завершальних штрихів – прикрасити блюдо зверху рубаною зеленню або її гілочками. Смачного!
Господині на замітку:
- Цікава ідея – замінити локшину швидкого приготування рисовою локшиною або фунчозой.
- Замість свинячого м’яса можна використовувати яловичину або курятину, обсмажені шматочки потрухів (печінки, курячих шлуночків), субпродукти (відварне серце). Підійде навіть ковбаса або сардельки, порізані шматочками. При бажанні ви можете замінити м’ясо рибою без кісток. Композицію можна доповнити подрібненими кубиками томатів. Фантазуйте і отримуйте задоволення від їжі!
Автор: Svetlaya74.