Соус – відмінне доповнення до багатьох страв. З його допомогою можна урізноманітнити і прикрасити меню, а також внести яскраву нотку до певної страви. Одним з найбільш поширених є томатний соус у всьому своєму різноманітті. Готуючи його будинку, можна експериментувати і поєднувати різні продукти.
Соус з томатів чудово доповнить м’ясо, спагеті, картопля та інші страви. Його можна подавати до святкового столу або готувати на звичайний обід і вечерю.
Рецепт приготування соусу з консервованих помідорів зі сметаною і зеленню дуже простий і не вимагає особливих знань і умінь. Головне – готувати його в невеликих кількостях і вживати за один раз, не залишаючи в холодильнику.
Інгредієнти для соусу
- Консервовані помідори – 4-6 штук;
- Невеликий пучок кропу свіжого;
- 2-4 столових ложки сметани;
- чорний мелений перець за смаком.
приготування соусу
- Консервовані помідори очищаємо від шкірки і укладаємо в стакан для блендера.
- Додаємо вимитий кріп і сметану. Перчимо до смаку.
- Перетворюємо всі інгредієнти в однорідну масу за допомогою блендера.
- От і все. Наш соус з консервованих томатів і сметани готовий! Тільки уявіть, як швидко він готується. Займе цей кулінарний шедевр всього п’ять-сім хвилин з урахуванням очищення помідорів від шкірки. Дуже виручить даний рецепт, коли зовсім немає часу на приготування більш складних соусів.
- Готовий соус викладаємо в соусник і подаємо до столу. Його насичений смак прикрасить будь-яку страву. Пробуйте і насолоджуйтеся.