500 рецептів
Закуски

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

by admin 23 Квітня, 2019 No Comments

Бекон – один з компонентів класичного англійського сніданку, який незмінно асоціюється зі багатовіковими традиціями і аристократичним способом життя. Однак це далеко не всі заслуги бекону. Набагато важливіше те, що бекон має чудовий насичений смак, з яким мало що може зрівнятися.

Страви з беконом приймаються на «Ура!» На будь-якому застілля (якщо мова йде не про компанії вегетаріанців) і майже ніколи не залишаються до кінця торжества. До слова, і готувати з бекону дуже легко, причому не важливо, який саме вам дістався бекон – сирої, готовий, в нарізці або шматком. Читайте ще: Закуска з шампіньйонів рецепти з фото.

Не одна підготовка страв до святкового столу не обходиться без приготування закусок! Закуски стали для нас настільки звичним блюдом, що уявити будь-яке святкування без них практично не можливо! Весілля, ювілеї, свята та інші знаменні дати і події – закуски стануть прикрасою святкового столу.

Фрикадельки з беконом

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Фарш м’ясний – 500 Грам (яловичина, качка)
    • Бекон – 400 Грам (копчений)
    • Цибуля – 1 Штука
    • Часник – 1 Зубчик
    • Сіль – 1 Чайна ложка
    • Спеції – 1 Чайна ложка (уцхо-сунелі, перець рожевий свіжозмелений)
    • Вершки – 1 Стакан
    • Сік томатний – 150 мілілітрів
    • Яйце – 1 Штука

 Спосіб приготування:

    1. Підготуйте необхідні продукти. Овочі помийте і очистіть.
    2. Ображати з бекону шкурку. З’єднайте фарш, сіль, перець, подрібнені цибулю і часник, ретельно вимісити фарш. Яйце додавайте на свій розсуд
    3. Якщо фарш з жирком, то яйце не знадобиться. Змочіть руки водою і сформуйте з фаршу кульки, оберніть їх скибочками бекону. Додайте їх в форми для запікання.
    4. Для соусу з’єднайте вершки і томатний сік, залийте ним фрикадельки і поставте запікати в духовку при 180 ° С на 1 годину.
    5. Трохи остудіть і подавайте до столу зі свіжими овочами або улюбленим гарніром.

Рулетики з беконом

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Дуже часто в житті бувають випадки, коли про свою появу попереджають буквально за лічені години. І у господині, якою б чудовою вона не була, не залишається часу на приготування великих, складних красивих страв. Рулетики з беконом займають перші позиції в списку швидких і смачних рецептів. Простота їх приготування доступна навіть починає молодий господині, а зовнішнє оформлення порадує гастрономічних естетів.

Складові:

    • бекон, бажано вже нарізаний тонкими пластинами,
    • сирний сир без цукру і наповнювачів,
    • житній хліб,
    • цибуля-перо,
    • 1 головка часнику.

 Спосіб приготування:

    1. Очистити і вимити часник. Один з чудових способів швидкого очищення часнику – натиснути на головку рукою, частина часниковий зубків вислизає з оболонки вже очищеної.
    2. Часник видавити на шматочки житнього хліба і залишити для просочення.
    3. Кожну пластинку бекону змастити тонким шаром сирного сиру.
    4. Хліб нарізати невеликими брусочками.
    5. Пір’ячко зеленої цибулі також нарізати шматочками трохи ширше, ніж платівка бекону.
    6. На змащений сирним сиром скибочку бекону викласти брусочек хліба і кілька зелених пір’я цибулі, згорнути в рулет таким чином, щоб пір’я стирчали з одного боку.

Рулетики з беконом готові, залишається тільки виставити їх на блюдо. Один з варіантів декорування готового блюда – вистелити дно тарілки листям салату і потім укласти рулети. Можна зробити навпаки: спочатку укласти беконні рулетики, зверху посипати їх петрушкою або кропом.

Рулетики з бекону з начинкою

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • бекон – 9 смужок
    • майонез – 1 упаковка
    • маслини без кісточки (нарізані) – 9 шт.
    • кріп – 50 г
    • яйце велике – 2 шт.
    • сир твердий – 150 г
    • горіх волоський – 5-6 ядер
    • петрушка подрібнена – 50 г
    • сіль за смаком

 Спосіб приготування:

    1. Приготувати начинку: сир і яйця натерти на дрібній тертці, волоські горіхи подрібнити до невеликих шматочків.
    2. Порубати зелень і додати до решти інгредієнтів. Додати сіль, перець, заправити майонезом. Взяти смужку бекону, загорнути в неї начинку і заколоти шпажкою з маслиною.

Канапе з беконом і вершковим сиром

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Бекон варено-копчений – 70 г (3 скибочки)
    • Яйця перепелині – 5 шт.
    • Сир м’який вершковий (альметте і т.п.) – 70 г
    • Хліб білий – 100 г
    • Часник – 1 зубок
    • Кріп свіжий – за смаком
    • Олія соняшникова для смаження

 Спосіб приготування:

    1. Підготуйте всі інгредієнти для канапе з беконом і сиром. Можна взяти м’яку фету або будь-який вершковий сир, з додаванням зелені буде дуже добре. Перепелині яйця відваріть.
    2. Наріжте білий хліб тонкими пластинами будь-якої форми. Я вибрала форму квадрата, можна використовувати для нарізки формочки для печива. Скоринки краще зрізати.
    3. У розігрітій олії обсмажте 1 хвилину подрібнений часник, потім в цьому ж маслі обсмажте хліб з двох сторін, приготувавши апетитні грінки.
    4. Вершковий сир помістіть в невелику глибоку ємність, туди ж додайте промитий, висушений і подрібнений кріп. Можна брати будь-яку свіжу зелень, але саме кріп найкраще, на мій погляд, поєднується з таким сиром. Змішайте сир і кріп ложкою.
    5. Приготуйте всі компоненти для канапе з беконом – наріжте скибочки бекону, очистіть варені яйця від шкаралупи, підготуйте хліб.
    6. Яйця наріжте на половинки і підготуйте шпажки (замість них можна використовувати зубочистки).
    7. Намажте вершковий сир на кожен шматочок хліба товстим шаром по всій поверхні. Шматочок бекону скрутіть і покладіть на канапе. Зверху закріпіть шпажкою з половинкою яйця.
    8. Канапе з беконом, яйцем і вершковим сиром викладіть на красиву тарілку.
    9. Подавайте канапе як закуску до святкового столу.

Закуска з блакитного сиру і бекону

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Сметана – 1/2 склянки
    • Сир блакитний (раскрошенную) – 120 г
    • Вершковий сир – 120 г
    • Цибуля ріпчаста (дрібно різаний) – 2 ст. л.
    • Вустерширський соус – 1/8 ч. Л.
    • Бекон (обсмажений і дрібно розкришений) – 4 смужки
    • Рубана петрушка і блакитний сир для сервірування
    • Крекери (побажанню)

 Спосіб приготування:

    1. В кухонний процесор скласти блакитний сир, сметану, зелена цибуля, вершковий сир і налити вустерширський соус.
    2. Пульсувати до утворення однорідної маси, періодично зіскрібаючи масу зі стінок процесора.
    3. Додати половину смаженого бекону, перемішати і перекласти вершкову масу в миску. Накрити миску харчовою плівкою і поставити в холодильник для охолодження на 2-3 години.
    4. Перед подачею дістати закуску з холодильника і залишити при кімнатній температурі на 10 хвилин.
    5. Подавати сирну закуску в сервірувальних тарілках, посипавши беконом, блакитним сиром і рубаною петрушкою.
    6. До закуски з сиру і бекону добре подати крекери або хлібні палички (за бажанням).

Листкові палички з беконом

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Тісто листкове недріжджового – 1 пласт – 250 грам
    • Бекон, нарізаний на тонкі скибочки – 150 грам (насправді в упаковці було 9 смужок, що нам і було потрібно)
    • Сир м’який типу Ольтермані або голландського – 50 грам
    • Жовток для змазування – від 1 яйця.

 Спосіб приготування:

    1. Краще ж, звичайно виходить з домашнього листкового тіста, але мені сподобалося і з покупного. Бекон був готовий і нарізаний в упаковці. відповідно солоний.
    2. Разморозьте тісто. Щоб воно не підсохли зверху – посипте злегка борошном і накрийте чистим пакетом або плівкою. Наріжте тісто на 9-10 смужок – близько 2-х сантиметрів шириною.
    3. Акуратно розкачайте смужку тесту завдовжки трохи більше, ніж скибочку бекону – на пару сантиметрів довше (близько 30 сантиметрів).
    4. Покладіть зверху бекон. На початку я клав просто зверху бекон, а потім став складати його три рази уздовж. Виходило щось на зразок трубочки.
    5. Защипніть кінці тесту так, щоб в Защип залишилися кінці бекону. Скрутіть акуратно тісто з беконом, як показано на фотографії.
    6. Викладіть язички на пергамент на деко.
    7. Відокремте жовток від білка. Налийте в жовток одну чайну ложку холодної води і добре розмішайте. Так буде набагато легше намазувати жовток на випічку.
    8. Змастіть язички жовтком. Натріть сир на дрібній тертці і посипте зверху на кожен язичес
    9. Нагрійте духовку до 220 градусів. Поставте язички пекти, поки вони не підрум’яняться. У мене пішло на це 25 хвилин. Викладіть готові язички на решітку, щоб вони охололи.

Гаряча закуска з беконом

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • борошно пшеничне 200 грамів
    • яйце 6 штук
    • масло вершкове 120 грамів
    • молоко 150 мілілітрів
    • бекон 350 грамів
    • вершки 200 мілілітрів
    • сир 100 грамів
    • петрушка
    • сіль
    • чорний перець
    • масло рослинне

 Спосіб приготування:

    1. Просіваємо борошно і змішуємо з розм’якшеним вершковим маслом. Додаємо 1 яйце і 1 столову ложку холодної води. Замішуємо тісто і залишаємо на 30 хвилин.
    2. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Тісто розгортаємо і викладаємо у форму, змащену маслом. Зверху накриваємо пекарської папером і викладаємо квасоля. Ставимо форму в духовку на 15 хвилин. Потім прибираємо пергамент з квасолею і випікаємо ще 10 хвилин.
    3. Нарізаємо бекон кубиками і обсмажуємо в рослинному маслі на розігрітій сковороді до утворення хрусткої скоринки.
    4. Змішуємо інші яйця, молоко, 20% вершки, додаємо рубану зелень, сіль і перець за смаком. На основу викладаємо бекон і заливаємо сумішшю, зверху посипаємо тертим сиром.
    5. Запікаємо закуску 40-45 хвилин при температурі 180 градусів. Гаряча закуска з беконом готова! насолоджуйтеся смаком!

Гаряча закуска з беконом

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • масло вершкове 100 г Рамі
    • яйца1штука
    • бекон 300 г Рамі
    • яйця 6 штук
    • молоко 150 г Рамі
    • вершки густі 200 г Рамі
    • сир твердий тертий 70 г Рамі
    • зелень петрушки рубана 3ст. ложки
    • перець чорний молотийпо смаку
    • сіль за смаком

 Спосіб приготування:

    1. Борошно та олію, нарізане кубиками, перемішайте. Додайте яйце, 1-2 столові ложки холодної води і замісіть тісто. Охолоджувати 30 хвилин.
    2. Готове тісто розкачати в пласт, викладіть у форму, змащену маслом. Покрийте пергаментом, насипте шар квасолі і випікайте 15 хвилин при 210 ° С. Потім приберіть папір і квасолю і випікайте основу ще 10 хвилин.
    3. Бекон наріжте кубиками і обсмажте до утворення хрусткої скоринки.
    4. Яйця, молоко, вершки, зелень змішайте, посоліть і поперчіть.
    5. На випечений основу викладіть бекон, залийте яєчної сумішшю, посипте сиром. Запікайте 40 хвилин при 180 ° С.

Свиняче філе в беконі з смаженим манго

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • 390 гр свинячого філе (вирізка)
    • 80 гр с / к бекону в нарізці
    • 20 гр оливкової олії
    • млин з сумішшю 5-ти перців
    • морська сіль
    • 100 гр манго
    • 100 гр капусти брокколі
    • 500 гр води
    • 35 гр оливкової олії
    • морська сіль
    • для журавлинного соусу:
    • 200 гр журавлини
    • 100 гр води
    • 60 гр червоного сухого вина
    • 40 гр цукру
    • 6 гр петрушки

 Спосіб приготування:

    1. На фото набір продуктів для журавлинного соусу: журавлина, цукор, червоне сухе вино, вода
    2. У невеликому сотейнику доведіть до кипіння воду, всипте 160гр журавлини і цукор.
    3. Доведіть повторно до кипіння і влийте червоне вино. Готуйте соус до густої консистенції, роздавлюючи ягоди дерев’яною ложкою.
    4. Протріть соус через сито з дрібним осередком, додайте 40гр свіжих ягід журавлини, а потім прогрійте на тихому вогні. Тримайте соус до подачі в теплі.
    5. На фото набір продуктів для гарніру: брокколі, манго, оливкова олія, морська сіль.
    6. Брокколі розберіть на суцвіття, бланшувати в киплячій підсоленій воді 1 хвилину, відкиньте на сито і злегка підсмажте на сковороді в оливковій олії (30гр).
    7. Манго очистити, нарізати на дольки і змастіть пензлем оливковою олією (5гр). Обсмажте на грилі з 2-х сторін.
    8. На фото набір продуктів для свинячого філе в беконі: свиняча вирізка, с / к бекон в нарізці, оливкова олія, млин з сумішшю 5-ти перців, морська сіль.
    9. Вирізку зачистити і наріжте поперек волокон на 6 медальйонів по 65гр. Приправте м’ясо сіллю і перцем.
    10. Загорніть кожен медальйон в скибочку бекону, закріпіть кулінарною ниткою або шпажкою.
    11. Обсмажте медальйони на грилі з двох сторін на оливковій олії.
    12. Свинина повинна бути доведена до повної готовності !!! Якщо при проколі м’яса виділяється червонуватий сік, загорніть медальйони в фольгу і готуйте в розігрітій до t = 180С духовці 5-7 хвилин.
    13. На підігріту тарілку викладіть філе і скибочки манго.
    14. Гарніруйте брокколі, декорують журавлинним соусом і петрушкою.

Жюльєн з беконом і грибами

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • гливи 50 грамів
    • бекон 3 штуки
    • цибулю-шалот 1 штука
    • сир твердий 50 грамів
    • вино біле 30 мілілітрів
    • суміш 5 перців
    • зелень

 Спосіб приготування:

    1. Гливи рвемо на тонкі смужки, дрібно нарізаємо бекон, подрібнюємо ½ лука-шалот.
    2. Викладаємо 3 стрічки бекону і цибулю на сковороду, обсмажуємо. Додаємо гриби, тушкуємо, потім вливаємо біле вино і випаровуємо.
    3. Перекладаємо суміш у кокотніци, посипаємо тертим сиром і меленим перцем.
    4. Відправляємо в духовку, розігріту до 170 градусів, на 10 хвилин. При подачі прикрашаємо жюльєн зеленню.

Сендвіч з куркою і беконом

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • бекон 7 пластинок
    • цукрова пудра 1 чайна ложка
    • масло рослинне
    • філе куряче 2 штуки
    • хліб білий 3 скибочки
    • сир плавлений 4 чайних ложки
    • салат зелений 2 листи
    • огірок 4 скибочки

 Спосіб приготування:

    1. Викладаємо стрічки бекону на деко з пергаментом, посипаємо цукровою пудрою і ставимо в духовку, розігріту до температури 150 градусів.
    2. Розігріваємо на сковороді ½ ст. л. рослинного масла, злегка обсмажуємо куряче філе, загортаємо курку в фольгу, запікаємо в духовці при температурі 150 градусів. По готовності нарізаємо філе пластинками.
    3. Заздалегідь запікаємо білий хліб в вафельниці. Намазуємо плавлений сир на шматок хліба, зверху викладаємо лист салату і скибочки огірка. Ще раз змащуємо плавленим сиром.
    4. Зверху викладаємо куряче філе, намазуємо плавлений сир і викладаємо обсмажений бекон. Накриваємо шматком хліба і робимо ще один шар з курки, бекону, огірка і плавленого сиру.
    5. Готовий сендвіч розрізаємо по діагоналі, щоб вийшло чотири трикутники. Кожен трикутник фіксуємо шпажкою.

Гаряча закуска з беконом

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • борошно пшеничне 200 грамів
    • яйце 6 штук
    • масло вершкове 120 грамів
    • молоко 150 мілілітрів
    • бекон 350 грамів
    • вершки 200 мілілітрів
    • сир 100 грамів
    • петрушка
    • сіль
    • чорний перець
    • масло рослинне

 Спосіб приготування:

    1. Просіваємо борошно і змішуємо з розм’якшеним вершковим маслом. Додаємо 1 яйце і 1 столову ложку холодної води. Замішуємо тісто і залишаємо на 30 хвилин. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Тісто розгортаємо і викладаємо у форму, змащену маслом.
    2. Зверху накриваємо пекарської папером і викладаємо квасоля. Ставимо форму в духовку на 15 хвилин. Потім прибираємо пергамент з квасолею і випікаємо ще 10 хвилин.
    3. Нарізаємо бекон кубиками і обсмажуємо в рослинному маслі на розігрітій сковороді до утворення хрусткої скоринки. Змішуємо інші яйця, молоко, 20% вершки, додаємо рубану зелень, сіль і перець за смаком. На основу викладаємо бекон і заливаємо сумішшю, зверху посипаємо тертим сиром.
    4. Запікаємо закуску 40-45 хвилин при температурі 180 градусів. Гаряча закуска з беконом готова! насолоджуйтеся смаком!

Клубний сендвіч з курячим філе, яйцем і беконом

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • бекон
    • яйце
    • грудка куряча
    • масло оливкове
    • помідор
    • рукола
    • салат зелнний
    • майонез
    • сіль
    • чорний перець
    • вершкове масло
    • хліб для тостів

 Спосіб приготування:

    1. Обсмажуємо бекон. Масло в сковорідку не додаємо, так як бекон сам по собі дуже жирний.
    2. На сковороді-гриль обсмажуємо хліб. На обсмажену хліб кладемо зверху по шматочку вершкового масла. Якщо немає вершкового масла, можна збризнути хліб оливковою.
    3. Курячі грудки змащуємо оливковою олією, додаємо солі і смажимо на сковороді-гриль.
    4. Смажимо куряче яйце на оливковій олії
    5. Нарізаємо салат айсберг, додаємо до нього майонез. Перемішуємо. Робимо бутерброд: викладаємо салат на тост, поверх бекон, на інший тост кладемо смажене яйце.
    6. На деко викладаємо курячу грудку. Відправляємо в розігріту духовку. Готове філе, нарізане навскіс пластинами, викладаємо на хліб з яйцем солимо, перчимо
    7. Бутерброд з куркою і яйцем ставимо на бутерброд з беконом і накриваємо тостом. Трохи натискаємо на сендвіч. Прикрашаємо салатом з руколи і помідори, заправлений оливковою олією.

Рулетики з бекону з начинкою

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

З бекону можна приготувати дуже смачні рулетики з різними начинками. Такі рулети можна смажити на сковорідці, але особливо смачними вони виходять запеченими в духовці. В якості основи для начинки підійдуть гриби, курятина, яловичина, індичка, будь м’ясний фарш. Можна також задіяти сир, помідори, цибуля, будь-які ваші улюблені спеції.

Складові:

    • бекону охолодженого – 500 г
    • грибів – 200 г
    • лука – 1 шт.
    • сиру – 100 г
    • майонез
    • перець, сіль

 Спосіб приготування:

    1. Спочатку готуємо начинку. Дрібно ріжемо гриби і цибулю.
    2. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору в рослинній олії
    3. Додаємо до цибулі гриби. Перчимо і солимо. Смажимо ще близько 10 хвилин. Знімаємо і охолоджуємо начинку.
    4. Натираємо сир. Додаємо сир до начинки, перемішуємо.
    5. Заправляємо начинку для рулетиків майонезом, ретельно перемішуємо.
    6. Солимо і перчимо окремо кожен шматочок бекону. Викладаємо начинку на смужку бекону і звертаємо рулетик. Якщо рулети розгортаються або розсипаються, можна обв’язати їх нитками.
    7. Обмащуємо кожен рулет майонезом або олією. Викладаємо рулетики на фольгу і потім – на деко. Розігріваємо духовку до 200 ° С. Запікаємо рулети з грибами приблизно 40 міну
    8. Все, апетитні рулетики з грибами в беконі готові! Можна подавати на стіл – з овочами або картоплею.
    9. Ці ж рулети можна приготувати швидше – просто підсмажити їх на сковорідці.
    10. Тоді бажано гриби попередньо обсмажити практично до повної готовності. Але в духовці це блюдо виходить смачніше.

Рулети з беконом

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Батон – 8 скибочок (квадратний, для тостів)
    • Сир – 8 Штук (слайсами (порційний) для сендвічів)
    • Бекон – 8-16 Штук (готовий, нарізаний смужками)

 Спосіб приготування:

    1. Ображати скоринки від шматочків батона (він повинен обов’язково бути свіжим і м’яким).
    2. Трохи розкачайте його качалкою.
    3. Покладіть зверху на батон скибочки сиру (квадратні скибочки сиру ідеально лягають на квадратні шматочки батона).
    4. Загорніть вийшов бутерброд в рулет і оберніть навколо нього тонкі скибочки порційного бекону (у мене йде дві смужки бекону на один рулетик).
    5. При необхідності, якщо рулет розкручується, можна скріпити його зубочистками.
    6. Обсмажте рулетики на сковороді до золотистої скоринки. Мені подобається для цього використовувати вершкове масло, але можна брати і рослинне.
    7. подавайте гарячим.

Солона коса з сиром і беконом

Закуски з беконом: покроковий рецепт з фото

Складові:

    • Ковбасний сир – 150 Грам (начинка)
    • Бекон сирокопчені – 120 Грам (начинка)
    • Борошно пшеничне – 400 Грам
    • Яйце – 1 Штука (+ жовток для змазування косички)
    • Молоко – 200 мілілітрів (+ 2 ст.л. для змазування косички)
    • Свіжі дріжджі – 20 Грам
    • Сіль – 5 Грам
    • Рідкий мед – 1 Чайна ложка
    • Рослинна олія – ​​20 мілілітрів (гірчичне)

 Спосіб приготування:

    1. Підготуйте необхідні інгредієнти. В оригінальному рецепті використовується гірчичне масло, але якщо його немає, покладіть будь-яку рослинну. Читайте ще: Мариновані закуски рецепти з фото.
    2. У теплому молоці розчиніть сіль, мед, дріжджі. Додайте яйце, влийте масло і перемішайте.
    3. Просійте борошно, вводите її частинами в тісто. замісити грудку.
    4. Накрийте його серветкою і залиште в теплі на 1 годину.
    5. Поки тісто підходить, потрібно підготувати начинку: натріть на крупній тертці ковбасний сир, бекон дрібно поріжте смужками.
    6. Підійшло тісто розділити на три частини, кожну скачайте в ковбаску завдовжки близько 50 см. Пальцями розплющите першу ковбаску, покладіть на неї третину начинки.
    7. Укладіть начинку всередині ковбаски. Так само поступите з іншими джгутиками.
    8. З трьох джгутиків спле косичку, зафіксуйте край.
    9. Перенесіть косичку на пергамент. Змастіть глазур’ю (молоко + жовток + щіпка солі). За бажанням посипте кунжутом або насінням соняшнику. Залиште на 30-40 хвилин підходити в теплі.
    10. Випікайте при 180 градусах 30-35 хвилин.
    11. Дайте кісці охолонути – і подайте до чаю.

Інші рецепти:

Бутерброди з огірком: покроковий рецепт з фото

Бутерброди з шпротами - рецепт приготування

Бутерброди з крабовими паличками: покроковий рецепт з фото

Маринована оселедець по-фінськи - Покроковий рецепт з фото

  • Previous Закуска з моцарелою: покроковий рецепт з фото6 років ago
  • Next Застосування соєвого молока в правильному харчуванні6 років ago

Категорії

  • Випічка
  • Десерти
  • Закуски
  • Консервація
  • Кухонне приладдя
  • М'ясні рецепти
  • Напої
  • Перші страви
  • Популярні рецепти салатів
  • Рецепти з морепродуктів
  • Рецепти з овочів
  • Рецепти здоров'я
  • Рецепти читачів
  • Різне
  • Салати
  • Складні рецепти
  • Страви з курки