500 рецептів
Закуски

Бутерброди з сиром – рецепт приготування

by admin 29 Березня, 2019 No Comments

Приготуємо для бутерброда пасту з сиру. Приготуйте сирну масу з 100 г вершкового масла і 100 г твердого сиру, натертого на дрібній тертці.

Суміш добре розітріть і нанесіть на скибочки хліба, прикрасивши зверху часточками варених яєць і зеленню. Любителі гострого можуть додати в сирну пасту щіпку червоного меленого перцю.

Бутерброди з оселедцем

Скибочки білого хліба або грінки намажте томатним соусом, а зверху покладіть шматочки філе оселедця.

Прикрасьте бутерброд фігурними шматочками вершкового масла і гілочкою зелені.

Бутерброди з скумбрією

Скибочки хліба обсмажте на вершковому маслі, зверху покладіть скибочку скумбрії, очищеної від шкіри і кісток.

Прикрасьте бутерброд з скумбрією крутим яйцем і зеленою цибулею.

Рецепт бутербродів з шпротами

Підсмажте грінки, натріть їх з одного боку часником і намажте вершковим маслом, покладіть по тушці рибки, кружечок яйця, звареного круто, часточку огірка або помідора і гілочку петрушки.

Бутерброд із шинкою

Приготуємо для бутерброда пасту з шинки. 150 г шинки без жиру пропустіть через м’ясорубку, додайте 150 г майонезу або сметани і 0,5 ст. ложки гірчиці. Все перемішайте і намажте на скибочки хліба. Прикрасьте гілочками зелені. Читайте ще: Бутерброди з авокадо – рецепт приготування.

Бутерброди з сиром - рецепт приготування

Рецепт бутербродів з помідорами і огірками

На скибочки хліба, обсмажені на вершковому маслі, покладіть тонкий шматочок сиру, а зверху – скибочку помідора і огірка.

Прикрасьте бутерброди майонезом і зеленою цибулею.

Рецепт бутербродів з печінки з цибулею

Для приготування бутербродів з печінки з цибулею загорніть у фольгу 150 г печінки і ріпчасту цибулю (1 шт.) І запечіть протягом 20 хв в духовці.

Потім двічі пропустіть їх через м’ясорубку, змішайте з 2 ст. ложками вершкового масла.

Ретельно розітріть і нанесіть на скибочки білого хліба, прикрасьте часточками помідора і зеленню.

Рецепт бутербродів з шинкою і печерицями

Підсмажте грінки з білої булки. 200 г печериць промийте, очистіть, наріжте соломкою, протушкувати, після охолодження пропустіть через м’ясорубку разом з 200 г шинки, посоліть, поперчіть за смаком і ретельно перемішайте. Якщо маса виявиться густий, то можна додати в неї сметану або майонез.

Підготовленою масою намажте грінки, зверху посипте 100 г сиру, натертого на дрібній тертці. Покладіть грінки на змащене маслом деко і поставте на 10-15 хв в гарячу духовку.

Прикрасьте бутерброди з шинкою і печерицями зеленню і подайте гарячими.

Бутерброди з сиром - рецепт приготування

Рецепт бутербродів із запеченою сирною масою

Посічіть круто зварене яйце, додайте 200 г тертого гострого сиру, 2 ст. ложки подрібненого маринованого перцю, 2 ст. ложки нашаткованого лука, 1 ст. ложку оливкової олії, сіль, цукор і 1 ст. ложку борошна.

Все перемішайте, додайте 2 ст. ложки оцту, 100 г згущеного молока без цукру і за смаком мелений червоний перець.

Отриману масу добре збийте, зваріть на пару до загустіння, а потім намажте на скибочки хліба і запечіть в духовці.

Рецепт бутербродів з помідорами

Обсмажте скибочки білого хліба, після охолодження намажте їх вершковим маслом, розтертим з гірчицею. На кожен шматочок покладіть по шматочку шинки, сиру і помідора. Останні посипте меленим гірким перцем.

Поставте бутерброди з помідорами в духовку. Коли сир почне плавитися, відразу ж подавайте бутерброди до столу, посипавши зеленню. Читайте ще: Бутерброди з ківі – рецепт приготування.

Бутерброди з сиром - рецепт приготування

закуски

Фаршировані помідори з сиром і часником

Продукти для фаршированих помідорів з сиром і часником:

  • Помідори – 350г
  • Твердий сир – 100г
  • Часник – 2 зубчики
  • майонез
  • зелень.

Приготування фаршированих помідорів з сиром і часником:

Сир натріть на дрібній тертці, до нього додайте видавлений через чеснокодавку часник і майонез, і ретельно перемішайте.

Помідори наріжте гострим ножем кружечками, товщиною приблизно близько 1 см.

Викладіть на кружечки помідор зверху сирну масу і посипте дрібно нарізаною свіжою зеленню.

Фаршировані помідори з сиром і часником можна подавати як гарнір або самостійною стравою на святковому столі.

фаршировані печериці

Складові :

  • печериці (великі) – 15 штук
  • сир твердий – 100 г
  • цибулина – 1 штука
  • панірувальні сухарі – 1 ст.л.
  • вершкове масло
  • петрушка
  • сіль за смаком

Рецепт приготування фаршированих печериць:

Печериці помиємо і акуратно відокремимо капелюшки від ніжок, капелюшки небагато посолити і поставимо в духовку, попередньо змастивши деко вершковим маслом.

У цей час цибулю дрібно поріжемо, підсмажити, додамо дрібно порізані ніжки грибів, трохи посолити і хвилин 5 просмажити. Заправимо отриманою начинкою вийняті з духовки капелюшки печериць, зверху покладемо тертий сир, змішаний з сухарями, шматочок вершкового масла і знову відправляємо в гарячу духовку хвилин на 10, поки сир не розплавиться.

Готові печериці посипати дрібно посіченою зеленню петрушки.

Бутерброди з сиром - рецепт приготування

Закуска печериці з шинкою

Інгредієнти для печериць з шинкою:

  • печериці (дрібні) – 500 гр.
  • шинка – 400 гр.
  • петрушка – 1 Пуч.
  • часник – 2-4 зуб.
  • панірувальні сухарі
  • вершкове масло

Рецепт приготування печериць з шинкою:

Помиємо печериці. Розтопити на сковороді вершкове масло і обсмажити в ньому печериці на досить великому вогні 5-6 хв.

В цей час поріжемо дрібно шинку і петрушку. Кладемо в миску і додаємо 2-3 ст. лож. сухарів, 2-4 зуб. подрібненого часнику.

Додаємо це все до печериць, солимо, перчимо до смаку.
Смажимо на середньому вогні, практично повністю накривши кришкою близько 10 хв. періодично помішуючи.

При подачі збризнути блюдо соком лимона і прикрасити гілочками петрушки.

закуска сирна

Інгредієнти для закуски сирної:

  • чіпси
  • сир – 100 гр.
  • помідори – 2 шт.
  • зелень
  • майонез
  • маслини

Приготування закуски сирної:

Для сирної закуски, сир натерти на дрібній тертці, дрібно нарізаємо помідори і зелень. Змішаємо інгредієнти і викладемо їх на чіпси, а свехру прикрасимо маслинами. Сирна закуска готова! Просто, швидко, смачно.

Бутерброди з сиром - рецепт приготування

крабові кульки

Складові:

  • крабові палички – 7 шт.
  • червоний болгарський перець -1/2 шт.
  • білий хліб – 1 скибочка
  • зелена цибуля – 2 пір’їнки
  • рубана петрушка – 2 ст.лож.
  • майонез – 2 ст.лож.
  • гірчиця – 1/2 ч.лож.
  • яйце – 1 шт.
  • сир – 50-70 гр.
  • сіль перець

приготування

Крабові палички і перець дрібно нарізаємо, сир натерти на дрібній тертці, додамо раскрошенную хліб, подрібнену цибулю, петрушку. Також додамо сире яйце, гірчицю і майонез, сіль, перець і перемішати. Сформуємо кульки розміром трохи більше, ніж волоський горіх, викладемо на деко і поставимо запікатися 20 хв при середній температурі.

Порада: Якщо маса вийшла рідкуватий, і погано ліпиться, додайте ще трохи хлібної м’якушки і залиште трохи постояти.

рулетик закусочний

Складові:

  • Лаваш – 1 шт.
  • варена ковбаса
  • соус для м’яса від Calve «Спекотний горіх»

приготування:

Лаваш смажена соусом, ковбасу наріжемо тонкими кільцями і викладемо на змащений соусом лаваш, звертаємо щільніше і нарізаємо.

Бутерброди з сиром - рецепт приготування

Рулетики з баклажанів

Складові:

  • баклажан – 1 шт.
  • волоські горіхи – 1 ст.
  • бринза – 5 ст.лож.
  • масло для смаження
  • петрушка

приготування:
Подрібнимо і обсмажити горіхи, поки не потемніють. Змішаємо горіхи з бринзою і нарізаною петрушкою.
Баклажани нарізаємо вздовж на тонкі скибочки – 0,5 см і обсмажити на невеликій кількості рослинного масла.

Як відомо, баклажани сильно вбирають масло, тому, після смаження їх можна викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
Тепер викладаємо на скибочки начинку і загортаємо в рулетіткі.

заливні яйця 

Складові:

  • Розрахунок на 10 порцій
  • М’ясний солоний бульйон – 2 ст.
  • Желатин – 20 гр.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 50 гр.
  • Шинка – 300 гр.
  • кріп

Заливні яйця рецепт приготування:

Яйця ретельно вимиємо, виконаємо отвір з тупою боку, виллємо вміст, промиємо всередині і висушити.

В цей час, замочимо желатин на 10 хв. Потім подогреем його до повного розчинення, змішаємо з бульйоном і процідити.

Тепер, наріжемо невеликими кубиками шинку і перець. Укладемо шарами кукурудзу, шинку, перець, заллємо сумішшю бульйону з желатином і приберемо в холодильник.

Коли яйця застигли, очистимо акуратно з них шкаралупу.

печінковий торт 

Інгредієнти на печінковий торт:

  • печінка яловича – 500 гр.
  • яйця – 3 шт.
  • молоко – 100 мл
  • вівсяних пластівців (або борошна) – 2 ст. лож.
  • цибуля – 1 шт.
  • 2 ст. л. ростить. масла
  • сіль перець,
  • майонез
  • зелень, варені яйця, сир, для прикраси.

Рецепт приготування печінкового торта:

Печінка і цибулю пропустимо через м’ясорубку, додамо яйця, молоко, масло, пластівці і спеції за смаком. Зіб’ємо всі інгредієнти міксером.

Випікаємо на сковороді змащену маслом, – як млинці.
Кожен млинець змастіть майонезом і сформуємо торт. Прикрасимо на свій розсуд.

Інші рецепти:

Лобіо рецепти приготування

Канапе з беконом: покроковий рецепт з фото

Бутерброди на святковий стіл - прості і смачні рецепти бутербродів на свято

Закуски з оливками: покроковий рецепт з фото

  • Previous Тарталетки з маскарпоне: покроковий рецепт з фото6 років ago
  • Next Вафельні тарталетки: покроковий рецепт з фото6 років ago

Категорії

  • Випічка
  • Десерти
  • Закуски
  • Консервація
  • Кухонне приладдя
  • М'ясні рецепти
  • Напої
  • Перші страви
  • Популярні рецепти салатів
  • Рецепти з морепродуктів
  • Рецепти з овочів
  • Рецепти здоров'я
  • Рецепти читачів
  • Різне
  • Салати
  • Складні рецепти
  • Страви з курки