Куряче філе, фаршироване оливками, приготоване в духовці – смачне і корисне блюдо, яке виходить ніжним і не важким для шлунка. Якщо ви хочете приготувати підливу з овочами і томатом для фаршированого філе, тоді вибирайте улюблені овочі по сезону і приступайте. Блюдо просте і легке.
складові
- солодкий перець – 1-2 шт.
- куряче філе – 1-2 шт.
- оливки – 10-15 шт.
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- олія соняшникова – 5-6 ст. ложок
- приправи (орегано, коріандр) – за смаком
- томатна паста – 150 мл
- сіль за смаком
- цукор – 1 ст. ложка
- кабачки – 1/4 шт.
Рецепт приготування
- Куряче філе наріжте смужками, потім відбийте його.
- У смужку філе вкладіть оливку і акуратно загорніть.
- Змастіть посуд соняшниковою олією і викладіть на нього м’ясо. Попередньо розігрів духову піч, поставте м’ясо в піч на 15-20 хвилин, і готуйте його при температурі 175-185 градусів.
- Фаршироване філе з оливками готове.
- Тепер приготуємо овочеву підливу. Візьміть солодкий перець помийте його, потім дрібно наріжте.
- Помийте морква, очистіть її, потім натріть на тертці.
- Візьміть цибулину, очистіть її і наріжте.
- Налийте в сковороду олію, потім викладіть цибулю і смажте його до злегка золотистого кольору.
- Потім викладіть моркву і кабачок, ретельно перемішайте.
- Додайте солодкий перець.
- Викладіть томатну пасту, посипте цукром, додайте трохи води.
- Не забудьте посолити за смаком і додати приправу.
- Соус готовий, вимикайте вогонь, приємного апетиту.