Тільки сьогодні і тільки тут п’ять перевірених рецептів салату «Мисливський» спеціально для вас. Салат «Мисливський» з капусти з м’ясом або печінкою буде не тільки поживним, а й дуже корисним для вашого здоров’я. М’ясо дасть вам білок і море енергії, а печінку відразу ж подружиться з кров’ю.
Готуйте смачно і інші салати, для вас у нас є в наших рецептах, лісова галявина з корейською морквою, салат з рижики і кращий рецепт рижію.
Салат мисливський з печінкою
Цей салат стане подвійний корисної бомбою для організму. Крім печінки, дуже добре впливає на кров в організмі, тут ще й морква, яка просто благотворно впливає на ваш зір, навіть якщо воно ідеально.
Перелік продуктів:
- 300 грам печінки курки;
- 4 середні моркви;
- 4 зубчики часнику;
- 100-150 мл майонезу;
- 150 грам кукурудзи.
Салат мисливський рецепт з печінкою:
- Морква для салату відварювати не потрібно. Просто необхідно її добре вимити і очистити. Це, до речі, можна зробити одночасно. Робиться такий процес за допомогою маленької побутової штучки, яка на очах щодня. Це кухонні жорстка щітка для миття посуду. Саме вона допоможе зняти тільки (!) Непотрібну бруд з коренеплоду. Овочечистка ж зніме і частина моркви.
- Очищену і вимиту моркву натерти на тертці.
- Часник очистити від лушпиння і кожну часточку пустити через прес.
- З’єднати моркву і часник. Приправити до смаку цукром, меленим чорним перцем з сіллю, олією і оцтом. На виході вам повинен сподобатися смак. Необхідно також врахувати той факт, що після маринування смак стане більш вираженим. Це, якщо ще не здогадалися, вийшла майже морква по-корейськи.
- Печінка вимити і очистити. Тобто за допомогою гострого ножа зрізати всі великі судини і плівки.
- Знову вимити і дати стекти воді.
- Розігріти сковороду з маслом для печінки. Обсмажувати її можна цілої, але щоб швидше з цим впоратися, потрібно порізати її невеликими шматочками. Але так, щоб підсмажений продукт ще можна було подрібнити соломкою.
- Смажити печінку потрібно десять хвилин на середньому вогні. По закінченню часу накрити кришкою і тушкувати ще чверть години.
- Готову печінку остудити, а вже остигнула – нарізати соломкою або якщо немає можливості, дрібними кубиками.
- З’єднати морква, печінка і кукурудзу. Заправити спеціями і майонезом.
- Можна відразу подавати до столу.
Важливо: щоб довго не сидіти над маринуванням моркви і не займатися нею заздалегідь, можна купити готову, яка продається на ринках і в супермаркетах.
Мисливський салат з печінкою
Більш насичений на інгредієнти салат, ніж попередній. Побачивши список продуктів, ви самі все зрозумієте. Це яскравий і смачний салат, який змусить вас закохатися в нього з першого погляду, а потім і з першої спроби.
Перелік продуктів:
- 50 грам вершкового масла;
- 100 мл олії оливи;
- 5 листочків салату;
- 1 середня головка цибулі;
- 200 грам маринованих шампіньйонів;
- 150 грам консервованого зеленого горошку;
- 3 мариновані огірки;
- 300 грам печінки.
Мисливський салат рецепт:
- Розігріти сковороду з 50 мл оливкової олії.
- Поки масло і сковорідка набирають температуру, треба вимити печінку і очистити від жилок і плівки. Чисту печінку нарізати невеликими шматочками і відправити на вже розігріту сковороду, приправивши улюбленими спеціями.
- Готувати печінку двадцять п’ять хвилин, спочатку обсмажити її, а потім протушкувати чверть години.
- Гриби кинути на друшляк, щоб стік маринад. Гриби порізати кубиком або соломкою.
- Цибулину очистити і вимити. Вимитий цибулю нарізати.
- З’єднати на сковороді по 50 мл олії оливи і вершкового. Підсмажити на суміші масел головку цибулі з грибами. Приправити перцем з сіллю.
- Огірки позбавити від «Попок» і нарізати соломкою.
- Відкрити зелений горошок і теж позбавити його від рідини.
- Листя салату вимити і порвати на невеликі шматочки. До нього додати цибулю з грибами, печінку, огірки, зелений горошок. Заправити салат залишилися 50 мл олії оливи, дати улюблених спецій і подавати теплим.
Салат мисливський з яловичиною
М’ясо завжди буде давати вашому організму велику кількість білка і стільки ж енергії. Спробуйте саме цей салат. Він неможливо простий в своєму приготуванні, містить невелику кількість продуктів, а смак у нього правда приголомшливий!
Перелік продуктів:
- 500 грам яловичини;
- 3 солоних огірочка;
- 2 моркви;
- 2 цибулини;
- 100 мл кетчупу.
Готуємо мисливський салат з яловичиною:
- Яловичину необхідно підготувати до салату заздалегідь. Для цього вимити м’ясо і очистити його. Скориставшись гострим ножем зняти прожилки і плівки. Знову вимити м’ясо і опустити в сотейник з холодною водою.
- Сотейник відправити на плиту і варити яловичину до повної готовності. Це близько сорока-п’ятдесяти хвилин. В якості додаткових смаків можна додати чорний перець і листи лавра.
- По закінченню часу м’ясо остудити і нарізати соломкою.
- Огірки вибрати тверді, щоб в салаті вони тримали форму, а не розповзлися в кашу. Позбавити тверді огірочки від «Попок» і нарізати теж соломкою.
- Морква вимити й обсушити. Потім очистити. Але якщо немає часу, можна з’єднати все це в два процеси. Вимити і очистити можна одночасно за допомогою жорсткої щітки для посуду. Натерти моркву на тертці.
- Лук також очистити і вимити, так як сік на зрізі не дасть вашим очам спокійно працювати далі. Нарізати півкільцями.
- Розігріти масло на сковороді і протушкувати (протягом п’яти хвилин) спочатку цибулю, а потім моркву. Приправивши кожен продукт улюбленими спеціями.
- З’єднати морква, цибуля, м’ясо і огірки. Заправити кетчупом і перемішати.
- Подавати салат до столу ще теплим.
Важливо: замість кетчупу можна використовувати будь-який інший соус до смаку. Але саме з кетчупом салат буде надзвичайно смачним. Замість нього можна також використовувати томатну пасту. Але справа в тому, що кетчуп йде зі спеціями відразу. Тут справа смаку.
Рецепт салату мисливський
У цьому салаті вся справа в тому, що необхідно використовувати м’ясо дичини (Мисливський салат адже). Це може бути кролятина, оленина, м’ясо кабана, фазана. Але ми вирішили взяти найдоступніше – качку.
Перелік продуктів:
- 300 грам качиної грудки;
- 400 грам печериць;
- 1 морква;
- 1 середня цибулина;
- 2-3 зубчики часнику;
- 2 гілочки розмарину;
- 150 грам моцарели;
- 250 грам маринованих огірків.
Салат мисливський з м’ясом рецепт:
- Качину грудку вимити і зрізати з боків зайвий жир. Шкіру залишити.
- Зубчики часнику очистити від лушпиння і пустити кожну часточку через прес.
- Розігріти масло на сковороді і кинути туди часник і розмарин. За бажанням натерти грудку спеціями. Помістити туди качину грудку шкірою на дно. Шкіра дасть сік, яким в подальшому потрібно буде поливати грудку, тому, знімати її не потрібно.
- Смажити качку по п’ять хвилин на стороні при середньому вогні. «З боків» смажити ще по дві хвилини. А щоб довести м’ясо до повної готовності, необхідно прикрити його кришкою і тушкувати ще по п’ять хвилин з кожного боку. Не забувати в процесі готування поливати м’ясо соком, що виділився.
- Готове м’ясо вийняти і остудити.
- Остигнуло м’ясо нарізати кубиком або соломкою, за бажанням зрізуючи шкіру.
- Гриби добре вимити і нарізати в довільній формі.
- Розігріти знову масло на вже чистій сковороді і приготувати гриби. Просто довести їх до повного випаровування води. Приправити спеціями.
- Морква вимити і очистити. Можна з’єднати обидва процеси і під час мийки просто потерти коренеплід жорсткою щіткою для миття посуду.
- Обсушити морква і натерти на тертці.
- На розігрітій втретє сковороді з маслом згасити моркву протягом п’яти хвилин.
- Теж саме повторити з цибулиною, нарізавши її півкільцями і обов’язково вимивши е після очищення і зрізу плодоніжки.
- Огірки позбавити від «Попок» і нарізати соломкою або кільцями.
- Сир натерти на тертці.
- У мисці для подачі з’єднати качину грудку, грибочки, моцарелу, морква і цибуля з огірками.
- Перемішати і подавати відразу.
Порада: в оригіналі салат подається теплим, тому намагайтеся підготувати всі інгредієнти одночасно і подати їх теплими. Якщо ж салат встиг охолонути, то можна заправити все майонезом. Також майонезом заправляється вже в тому випадку, якщо це залишки салату.
З куркою, ковбасками і шинкою
Іншими словами салат можна назвати тільки м’ясним вибухом. Тут три види м’ясних продуктів і багато інших різноманітних інгредієнтів, які на виході зроблять салат дійсно яскравим і незабутньо смачним.
Перелік продуктів:
- 2 мисливські ковбаски;
- 100 грам курячої грудки;
- 100 грам шинки;
- 1 цибулина;
- 1 томат;
- 1 свіжий огірок;
- 50 грам кукурудзи;
- 50 грам корейської моркви;
- 100 грам сиру чеддер;
- 100-200 мл майонезу.
Як приготувати салат:
- Ковбаски і шинку позбавити від упаковок. Нарізати обидва види м’яса соломкою.
- Курку вимити і очистити від плівок / прожилок. Нарізати невеликими шматочками.
- Лук очистити від лушпиння і вимити. Це потрібно для того, щоб змити виділився сік. Інакше він буде палити очі по час подрібнення. Нарізати півкільцями і пасерувати на розігрітій олії близько п’яти хвилин.
- Після лука в сковороду відправити подрібнену курку і смажити до повної готовності, не пересушити її!
- Томат і огірок вимити і нарізати кубиком і соломкою.
- Сир натерти на тертці.
- З кукурудзи злити рідину.
- У мисці з’єднати ковбаски, шинку, курку, цибулю, томат, огірок, кукурудзу і сир. Приправити все за смаком спеціями і заправити майонезом. Зверху посипати все морквою.
- Подавати до столу відразу або після просочення.
Салат з капусти мисливський зовсім не такий складний, яким він здається на перший погляд. Мало інгредієнтів потрібно піддавати додатковій обробці. Кожен мисливський салат з капусти виходить не схожим на попередній, апетитним зовні і неймовірно смачним!
Для вашого столу у нас є й інші, не менш цікаві рецепти. Наприклад, салат лісова галявина класичний або з печерицями.