500 рецептів
Рецепти з морепродуктів

Риба в пергаменті в духовці з овочами – Покроковий рецепт з фото

by admin 31 Липня, 2017 No Comments

Хочете смачно, швидко і корисно нагодувати сім’ю? Значить ви звернулися за адресою! Пропонуємо вам приготувати рибу, запечену у пергаменті на овочевій подушці. Всього 10 хвилин на підготовку і нарізку овочів, 20 хвилин в духовці і ось через півгодини у вас на столі буде чудовий корисний обід. Таким чином, ви можете приготувати будь-яку рибу. Беріть ту, яку ви любите, ось і весь секрет. Також ви можете використовувати будь-які овочі, які у вас будуть під рукою. Отже, приступимо!

Інгредієнти для приготування риби в пергаменті в духовці (4 порції):

  • риба (філе) – 4 шт. (загальною вагою близько 600 г)
  • кабачки – 2 шт.
  • печериці – 4 шт.
  • морква – 1 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • томати – 3 шт.
  • зелений горошок – 80 г
  • оливкова олія – 4 ст. л.
  • свіжа зелень – за бажанням
  • сіль, перець – за смаком

риба в пергаменті в духовці - інгредієнти

Примітка: в даному рецепті для приготування страви був використаний морський окунь.

Рецепт приготування риби в пергаменті в духовці з овочами:

Для приготування страви нам знадобиться рибне філе без шкіри. Тому першим ділом, якщо потрібно, знімаємо шкіру з філе і видаляємо всілякі великі кісточки. Очищене філе приправляємо з двох сторін крупною морською сіллю і свіжомеленим перцем. Також, за бажанням, ви можете додати трохи своїх улюблених спецій до риби. Відставляємо рибу в сторону.

філе риби

Займемося овочами. Всі овочі потрібно нарізати так, щоб вони приготувалися одночасно. Два невеликих кабачки миємо й нарізаємо косими гуртками. Печериці очистити вологою ганчірочкою від бруду і нарізаємо товстенькими пластинками, а, якщо у вас гриби маленького розміру, тоді їх можна залишити цілком або розрізати на половинки.

кабачок і шампіньйони

Середню моркву очищаємо і з допомогою овочечистки нарізаємо тонкими пластинками. Перець ріжемо соломкою, а томати – великими часточками.

морква і перець

Наші овочі готові, можна збирати блюдо.

овочі

Готуємо чотири аркуші пергаменту, по одному на кожну порцію риби. На центр пергаментного паперу в будь-якій послідовності викладаємо порцію підготовлених овочів так, щоб вийшла рівномірна по товщині гірка.

овочева подушка

Злегка приправляємо сіллю і перцем.

сіль і перець

Зверху на овочі викладаємо приправлене рибне філе.

риба на овочевій подушці

Збризкуємо рибу з овочами оливковою олією. За бажанням, оливкова олія можна замінити невеликим шматочком вершкового.

збризнути маслом

Складаємо пергамент у вигляді конверта, як показано на фото. Краю конверта, за бажанням, можна закріпити канцелярським степлером, а можна залишити як є.

риба в пергаменті з овочами

Переносимо конвертики на деко і відправляємо в духовку.

риба в пергаменті в духовці

Запікаємо рибу в пергаменті в духовці з овочами при 180 С 20 хвилин.

риба в пергаменті запечена в духовці

Перед подачею додаємо до рибці листочки свіжої зелені.

риба у пергаменті на овочевій подушці

Ось і все. Риба, запечена в пергаменті готова!

риба в пергаменті в духовці з овочами

Смачного!

Інші рецепти:

Червона тріска, запечена в духовці - Покроковий рецепт з фото

Мойва смажена на сковороді - Покроковий рецепт з фото

Смажений судак - Покроковий рецепт з фото

Скумбрія, запечена на решітці (на мангалі) - Покроковий рецепт з фото

  • Previous Маринований червоний цибулю (на зиму) – Покроковий рецепт з фото8 років ago
  • Next Кисіль з журавлини – Покроковий рецепт з фото8 років ago

Категорії

  • Випічка
  • Десерти
  • Закуски
  • Консервація
  • Кухонне приладдя
  • М'ясні рецепти
  • Напої
  • Перші страви
  • Популярні рецепти салатів
  • Рецепти з морепродуктів
  • Рецепти з овочів
  • Рецепти здоров'я
  • Рецепти читачів
  • Різне
  • Салати
  • Складні рецепти
  • Страви з курки