Тонкі млинчики, фаршировані сиром – це улюблена класика всіх поколінь! Досвідчені кулінари можуть приготувати цей десерт мало не з закритими очима, але у молодих господинь завжди залишаються питання – як підсмажити млинці, з чого зробити начинку… Наш сьогоднішній рецепт сирної начинки для млинців як раз для тих, хто тільки починає осягати ази домашньої кухні. З цього рецепту ви дізнаєтеся, як зробити начинку із сиру ніжною, з чого вона складається і як можна взаимозаменять продукти.
Інгредієнти для приготування сирної начинки для млинців з родзинками:
- сир – 0,5 кг
- яйце куряче – 1 шт.
- цукор – 1 ст. л.
- родзинки – 50 г
- ванілін – щіпка
Рецепт приготування сирної начинки для млинців:
Спершу необхідно ретельно розім’яти сир виделкою, щоб начинка для млинців вийшла однорідною і ніжною. За бажанням, можна розім’яти сир заглибним блендером або зовсім використовувати для приготування начинки сирну масу.
До розім’ятого сиру додаємо яйце, цукор і щіпку ваніліну. Замість одного курячого яйця можна взяти два яєчних жовтки, а ванілін, при необхідності, замінити ванільним цукром.
Тепер потрібно добре розмішати масу до однорідності.
Ми пропонуємо в цьому рецепті приготувати сирну начинку для млинців з родзинками. Цей момент не є принциповим: якщо ви не любите родзинки, його можна замінити на курагу, чорнослив, горішки або зовсім нічого не додавати.
Перш, ніж змішувати родзинки з сиром, його слід промити, потім залити окропом на кілька хвилин, після – просушити. Це допоможе зробити сухофрукти м’якими.
Тепер додаємо родзинки до сиру і перемішуємо.
На цьому сирна начинка для млинців готова!
Готувати млинці з сиром потрібно так: на одну половину тонкого млинчика викладається приблизно 1 столова ложка сирної начинки, млинець складається конвертом, а потім обсмажується на сковороді з двох сторін.
Смачного!