500 рецептів
Салати

Вінегрет з рибою – Покроковий рецепт з фото

by admin 23 Червня, 2017 No Comments

Чудовий винахід людства – рибні консерви не тільки можуть врятувати вас від голоду десь дуже-дуже далеко від вашої кухні за містом або в турпоході, але і допоможуть з ідеями для приготування безлічі чудових салатів! Наприклад, цей рибний салат дуже нагадує по своєму овочевого складу звичайний класичний вінегрет, але з додаванням смачною сардинки в олії набуває зовсім інший смак. Сподіваємося, поціновувачі всього рибного і бурякового оцінять по гідності!

Інгредієнти для приготування вінегрету з рибою:

  • консерви рибні «ставрида/сардина/сайра в олії» – 250 г або 1 банка
  • буряк – 1 шт.
  • картопля – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • зелений горошок консервований – 0,5 банки/150 г
  • майонез (сметана) – 100 г або по смаку
  • яйце куряче – для прикраси
  • огірок свіжий – для прикраси
  • зелена цибуля
  • зелень свіжа, салатні листя
  • сіль – за смаком
  • рослинне масло – 3-4 ст. л.

вінегрет з рибою - інгредієнти

Рецепт приготування рибного вінегрету:

Підготувати овочевий набір для салату: моркву, буряк і картоплю відварити і охолодити, також зварити круто яйце і очистити овочі від шкірки, а яйце від шкаралупи.

овочі для вінегрету

Моркву і картоплини нарізати тонкими середніми скибочками або кубиками.

картопля та морква

Буряк також нарізати тонкими скибочками або кубиками, як на вінегрет, побризкати олією, додати півбанки консервованого зеленого горошку, попередньо промитого під проточною водою, відкинутого на сито (друшляк) і позбавленого від зайвої рідини.

буряк і горошок

Рибні консерви за вашим вибором вийняти з банки, розім’яти, щоб отримати досить великі шматочки, змішати з майонезом або сметаною.

рибні консерви

До моркви і картоплі додати подрібнену свіжу зелень і подрібнений зелений лук. Зелену цибулю можна замінити червоним салатним або маринованим цибулею ріпчастою.

зелень

Змішати всі підготовлені продукти: морквяно-картопляну масу з зеленню, масу з буряка і горошку, рибні шматочки в майонезі. Все акуратно перемішати, щоб не поламати і не перетворити в суцільну кашу, рибу й овочі, додати сіль за смаком.

рибний вінегрет

Викласти на тарілки по салатному листом, викласти гіркою салат. Прикрасити свіжим огірком, четвертинкою вареного яйця, гілочками зелені.

вінегрет з рибними консервами

Вінегрет з рибою готовий!

вінегрет з рибою

Смачного!

Інші рецепти:

Салат з черемші з яйцем - Покроковий рецепт з фото

Салат «Коул слоу» - Покроковий рецепт з фото

Листковий салат з гранатом і м'ясом - Покроковий рецепт з фото

Салат з консервованої сардини - Покроковий рецепт з фото

Листковий торт-салат «Мімоза» - Покроковий рецепт з фото

Салат з моцарелою, яблуком і цибулею-пореєм - рецепт з фото

  • Previous Шоколадне тістечко – Покроковий рецепт з фото8 років ago
  • Next Варення з чорної смородини «5-хвилинка» – Покроковий рецепт з фото8 років ago

Категорії

  • Випічка
  • Десерти
  • Другі страви
  • Заготовки на зиму
  • Закуски
  • Здоров'я
  • Консервація
  • Кухонне приладдя
  • М'ясні рецепти
  • М’ясні рецепти
  • Напої
  • Облаштування кухні
  • Перші страви
  • Популярні рецепти салатів
  • Рецепти з морепродуктів
  • Рецепти з овочів
  • Рецепти здоров'я
  • Рецепти читачів
  • Різне
  • Салати
  • Складні рецепти
  • Соуси
  • Страви з курки
  • Суші та роли